Francia bisztrókonyha
Anthony Bourdain
"Ez nem szakácskönyv. Nem igazán. Nem fog megtanítani arra, hogyan kell főzni." Ezzel indít Anthony Bourdain, a kulináris kalandor, a gasztronómiai világ fenegyereke. Aztán türelmesen, lépésről lépésre magyarázza el a bonyolultabb ételek elkészítését. Mintha csak a haverjával beszélgetne. És még a remegő lábú kezdő szakács is, aki csak a barátainak...
bővebben

Utolsó ismert ár:
4 721 Ft
A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.
Igénylés leadásakiskuktus
brutál koleszterinbomba... elkezded olvasnki, és azonnal rohannál valahová egy kis libamájért vagy chorizóért. Na és a burgundi marha! Nyamnyam! Van néhány túl bonyolult kaja, de azokat is meg lehet csinálni, bár én a desszikkel nem bajlódnék... csinálja meg nekem valaki más...
próbaszakács
Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik szeretik a konyhát, szeretnek főzni, s hajlandóak túllendülni a konzervatív magyar konyha korlátain.
Tanítani lehetne belőle, ha nem is abban a stílusban, ahogy íródott :-), de ez a felnőtt olvasónak sokszor húzza mosolyra a száját.
Csendesen jegyzem meg, csak az kezdjen főzni belőle, aki nem csak a magyar halászlevet tudja egyetlen hallevesnek elképzelni a világon.
Események
H | K | Sz | Cs | P | Sz | V |
---|---|---|---|---|---|---|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|
31
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
16
|
17
|
18
|
19
|
20
|
21
|
22
|
23
|
24
|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|
31
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|