Francia bisztrókonyha

"Ez nem szakácskönyv. Nem igazán. Nem fog megtanítani arra, hogyan kell főzni." Ezzel indít Anthony Bourdain, a kulináris kalandor, a gasztronómiai világ fenegyereke. Aztán türelmesen, lépésről lépésre magyarázza el a bonyolultabb ételek elkészítését. Mintha csak a haverjával beszélgetne. És még a remegő lábú kezdő szakács is, aki csak a barátainak... bővebben
Utolsó ismert ár:
4 721 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
kiskuktus
brutál koleszterinbomba... elkezded olvasnki, és azonnal rohannál valahová egy kis libamájért vagy chorizóért. Na és a burgundi marha! Nyamnyam! Van néhány túl bonyolult kaja, de azokat is meg lehet csinálni, bár én a desszikkel nem bajlódnék... csinálja meg nekem valaki más...
próbaszakács
Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik szeretik a konyhát, szeretnek főzni, s hajlandóak túllendülni a konzervatív magyar konyha korlátain. Tanítani lehetne belőle, ha nem is abban a stílusban, ahogy íródott :-), de ez a felnőtt olvasónak sokszor húzza mosolyra a száját. Csendesen jegyzem meg, csak az kezdjen főzni belőle, aki nem csak a magyar halászlevet tudja egyetlen hallevesnek elképzelni a világon.

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2