Libri ajándékkártya egyenleglekérdezés

Libri Ajándékkártyák

Olvasni mindenki szeret

Miért jó választás a Libri Ajándékkártya?

  • A Libri Ajándékkártyával egyaránt vásárolhat a Libri Könyvesboltokban és a libri.hu-n.

  • A Libri Ajándékkártyával a Libri Antikváriumból is vásárolhat.

  • A libri.hu-n Libri Ajándékkártyával vásárolt termékeket országszerte számos Pick Pack Ponton veheti át, valamint postai és futáros szállítást is választhat.

  • Amennyiben a libri.hu-n szeretne Libri Ajándékkártyával fizetni, és a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, másik ajándékkártya) segítségével fizetheti.

  • Ajándékkártyája egyenlegét és érvénytartamát bármikor leellenőrizheti regisztrációja az Adataim menüpont Libri ajándékkártya rovatában, vagy bármely Libri Könyvesboltban.

A Libri Ajándékkártya megvásárlása

A Libri Ajándékkártyára az Ön által meghatározott tetszőleges összeget töltjük fel bolthálózatunk üzleteiben vagy a libri.hu-n az összeg megfizetésével egy időben.

Libri Ajándékkártya karácsonykor is

Olvasni mindenki szeret, de nem biztos, hogy mindenkinek ki tudjuk választani a tökéletes könyvet. Ajándékozzon ünnepi köntösbe bújtatott Libri Ajándékkártyát karácsonyra, hogy az ajándékozott olyan könyvet kaphasson Öntől, amilyennek igazán örülne!

Miért jó választás a Libri Ajándékkártya?

A Libri Ajándékkártyára feltöltött összeggel birtokosa a feltöltött összeg erejéig tetszőleges számú alkalommal vásárolhat a Libri Könyvesboltok választékából, fizetéskor az adott vásárlás összegét levonja rendszerünk a kártya egyenlegéből.

Online felhasználás esetén a 4 x 4 karakteres biztonsági kódot kell beírni az arra kijelölt mezőbe:

Rendszerünk az internetes vásárlások esetében a kártya egyenlegét naponta 00-01 óra között ellenőrzi. Amennyiben nem áll rendelkezésre megfelelő egyenleg, erről a megrendelőt e-mailben tájékoztatjuk.

Ha a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, egyéb utalvány, másik ajándékkártya) segítségével kell/lehet megfizetni.
Bolti átvételű online rendelés esetén az Ajándékkártyával a rendelés átvételekor lehet fizetni, online beváltásra nincs lehetőség.

Libri Ajándékkártya felhasználható a libri.hu valamint a Libri Könyvesboltok kínálatában szereplő termékekre az alábbi esetek kivételével:
- ha e-könyvet szeretne vásárolni;
- online felhasználás esetén előrendelhető termékek vásárlásánál,
- ha Libri Ajándékkártyát szeretne vásárolni,
- online felhasználás esetén antikvár könyvek vásárlásánál

Egyéb rendelkezések

Az ajándékkártya egyenlegével kapcsolatos információk a Libri Könyvesboltokban, a libri.hu oldalon és az ügyfélszolgálaton érhető el. A kártyára töltött összeg első felhasználására leghamarabb a feltöltés napját követő napon kerülhet sor.

Az ajándékkártya tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a kártya a birtokában van, az ajándékkártya bárkire szabadon átruházható. A Libri a feltöltést követően a kártya tulajdonjogát semmilyen körülmények között nem vizsgálja, az ez irányú kérelmek teljesítését kizárja.

Az ajándékkártya a feltöltés dátumától 12 hónapig érvényes, a rátöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód. Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik ajándékkártya vásárlására nem fordítható, visszavásárlására nincs mód.

A Libri nem vállal felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, megrongálódásáért vagy megsemmisüléséért, nem tudjuk pótolni. Kérjük, a kártyát tárolja biztonságos helyen! Libri Ajándékkártyáját ne dobja ki addig, míg megrendelését kézhez nem vette, hiszen az ajándékkártya szükséges esetleges reklamációk vagy visszáruzás során szükséges lehet.