Megújult formában Megújult formában

Ellenőrizze ajándékkártyája egyenlegét

Libri

Ajándékkártyák

Gondolatolvasás
helyett

Könyvet ajándékozni nagyszerű érzés, de nem biztos, hogy mindig mindenkinek ki tudjuk választani a legmegfelelőbb kötetet. A Libri Ajándékkártyákkal biztosra veheti, hogy családtagjai és barátai pontosan azt a könyvet kapják öntől ajándékba, amelyiknek a legjobban örülnének.

Miért jó választás a Libri Ajándékkártya?

A Libri Ajándékkártyára feltöltött összeggel birtokosa a feltöltött összeg erejéig tetszőleges számú alkalommal vásárolhat a Libri Könyvesboltok, a libri.hu webáruház és a Libri Antikvárium kínálatából. Így a tévedés esélye nélkül ajándékozhatja az olvasás élményét.

A Libri Ajándékkártya megvásárlása

A Libri Ajándékkártyára az összeg kifizetésével egy időben az ön által meghatározott tetszőleges összeget töltjük fel bolthálózatunk üzleteiben vagy a libri.hu oldalon.

Ajándékkártya szabályzat


Vásárlás

A Libri Ajándékkártyára az összeg kifizetésével egy időben az ön által meghatározott tetszőleges összeget töltjük fel bolthálózatunk üzleteiben vagy a libri.hu-n.


Általános tudnivalók

Bolti átvételű online rendelés esetén az Ajándékkártyával a rendelés átvételekor lehet fizetni, annak online beváltására nincs lehetőség.

A Libri Ajándékkártya felhasználható a libri.hu webáruházában, valamint a Libri Könyvesboltok kínálatában szereplő termékekre, kivéve:

  • előrendelhető termékek online vásárlásakor
  • Libri Ajándékkártya vásárlásához
  • online felhasználás esetén antikvár könyvek vásárlásához


Egyenleg

Ajándékkártyája egyenlegét és érvénytartamát bejelentkezés nélkül is bármikor ellenőrizheti az Információk menü Ajándékkártya menüpontja alatt vagy az oldal tetején található "Ellenőrizze ajándékkártyája egyenlegét" opció segítségével, valamint bármelyik Libri Könyvesboltban és ügyfélszolgálatunkon is, fiókjába bejelentkezve pedig a nevére kattintva, a legördülő menü Ajándékkártyák menüpontjában. A kártyára feltöltött összeg első felhasználására leghamarabb a feltöltés napját követő napon kerülhet sor.

Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik ajándékkártya vásárlására nem fordítható, és visszavásárlására sincs mód.
Ha a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, egyéb utalvány, másik ajándékkártya) segítségével fizetheti ki.


Felhasználás

Az ajándékkártya a feltöltés dátumától 12 hónapig érvényes, a rátöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt, a feltöltést követő naptól tetszőleges számú vásárlás során lehetséges a rendelkezésre álló keret erejéig. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.

Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik ajándékkártya vásárlására nem fordítható, érvénytartama meg nem hosszabbítható és visszavásárlására sincs mód.

A Libri Ajándékkártya egyaránt felhasználható a Libri Könyvesboltokban és a libri.hu oldalon, illetve a Libri Antikváriumban is.

Online felhasználás esetén a kártyán található azonosítót (a vonalkód alatti számsort) és a 4x4 karakteres biztonsági kódot kell beírni a rendelés leadásának 3. pontjánál (Számlázás és fizetés), az arra kijelölt mezőbe.

A libri.hu-n történő online felhasználás esetén, ha a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán rendelkezésre álló összeg, a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, másik ajándékkártya) segítségével kifizethető.

A libri.hu-n Libri Ajándékkártyával vásárolt termékeket országszerte számos Pick Pack Ponton átveheti, valamint postai és futáros szállítást is választhat. A bolti átvételű rendelések kizárólag átvételkor a boltban fizethetőek Ajándékkártyával.


Egyéb tudnivalók

Az ajándékkártya tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a kártya a birtokában van, az ajándékkártya bárkire szabadon átruházható. A Libri a feltöltést követően a kártya tulajdonjogát semmilyen körülmények között nem vizsgálja, az ez irányú kérelmek teljesítését kizárja.

A Libri nem vállal felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, megrongálódásáért vagy megsemmisüléséért, a kártyát pótolni nem tudjuk. Kérjük, a kártyát tartsa biztonságos helyen! Libri Ajándékkártyáját ne dobja ki addig, míg megrendelését kézhez nem vette, hiszen a kártyára szüksége lehet esetleges reklamáció vagy elállás kezelése esetén. Az ajándékkártya bolti felhasználásához a kártya átadása szükséges.

Gyakran ismételt kérdések

Pick Pack Pontos, PostaPontos átvétel, futáros kiszállítás megjelölése és virtuális termék vásárlása során az ajándékkártyás fizetést a rendelés 3. pontjánál (Fizetés és számlázás) tudja kiválasztani. Kérjük, válasszon egy alternatív fizetési módot, majd pipálja be a Fizetés Libri ajándékkártyával részt. Ezt követően tudja megadni a kártyaazonosítót (vonalkód alatti számsor) és a biztonsági kódot. Ha több kártyát szeretne felhasználni, kattintson a Kártya hozzáadása gombra.

Bolti átvétel megjelölése esetén az üzletben, átvételkor tudja érvényesíteni a kártyát. Fontos, átvételkor a kártyának még érvényesnek kell lennie, illetve az ajándékkártya bolti felhasználásához a kártya átadása szükséges.

Ajándékkártyát online és üzleteinkben személyesen is tud vásárolni. Online megrendelés esetén a kártya kiválasztása után tudja megadni, hogy mekkora összeggel szeretné feltölteni, illetve ebben az esetben házhoz szállítással és Pick Pack Pontra vagy PostaPontra tudja kérni a kártyát. Bolti vásárlás esetén a kártyát az üzletben kollégáink töltik fel a kívánt összeggel.

Az ajándékkártya a feltöltés időpontjától számítva 12 hónapig érvényes. A rátöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.

Libri Ajándékkártya felhasználható a libri.hu valamint a Libri Könyvesboltok kínálatában szereplő termékekre az alábbi esetek kivételével:

- online felhasználás esetén előrendelhető és antikvár típusú termékek vásárlásánál,
- ha Libri Ajándékkártyát szeretne vásárolni.

Aktuális akcióink

Összes Akció

Szavak szárnyán