Libri ajándékkártya egyenleglekérdezés

Libri Ajándékkártyák

Olvasni mindenki szeret

A Libri Ajándékkártya előnyei

  • 2021. március 1. és május 30. között lejáró ajándékkártyák érvényességi idejét 2021. május 31-ig egységesen meghosszabbítottuk. Ezt követően a kártyák érvénytartamának további meghosszabbítására általános kártyatájékoztatónknak megfelelően nincs lehetőség.
  • A Libri Ajándékkártyával egyaránt vásárolhat a Libri Könyvesboltokban és a libri.hu oldalon.
  • A Libri Ajándékkártyával a Libri Antikváriumban is vásárolhat.
  • A libri.hu oldalon Libri Ajándékkártyával vásárolt termékeket országszerte számos Pick Pack Ponton átveheti, valamint postai és futáros szállítást is választhat.
  • Amennyiben a libri.hu-n szeretne Libri Ajándékkártyával fizetni, és a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, másik ajándékkártya) segítségével is kifizetheti.
  • Ajándékkártyája egyenlegét és érvénytartamát bármikor leellenőrizheti az oldal tetején található Libri Ajándékkártya egyenleglekérdezés menüben, bejelentkezés utáni az Adataim menüpont Libri ajándékkártya rovatában, vagy bármely Libri Könyvesboltban.

A Libri Ajándékkártya megvásárlása

A Libri Ajándékkártyára az összeg kifizetésével egy időben az ön által meghatározott tetszőleges összeget töltjük fel bolthálózatunk üzleteiben vagy a libri.hu-n.

Libri Ajándékkártya egész évben

Olvasni mindenki szeret, de nem biztos, hogy mindenkinek ki tudjuk választani a tökéletes könyvet. Ajándékozzon ünnepi köntösbe bújtatott Libri Ajándékkártyát bármilyen alkalomra, így biztosra veheti, hogy családtagjai és barátai minden alkalommal pontosan azt a könyvet kapják öntől ajándékba, amelyiknek a legjobban örülnének.

Miért jó választás a Libri Ajándékkártya?

A Libri Ajándékkártyára feltöltött összeggel birtokosa a feltöltött összeg erejéig tetszőleges számú alkalommal vásárolhat a Libri Könyvesboltok választékából, fizetéskor rendszerünk a kártya egyenlegéből az adott vásárlás összegét levonja.

Online felhasználás esetén a 4 x 4 karakteres biztonsági kódot kell beírni az arra kijelölt mezőbe:
Rendszerünk az internetes vásárlások esetében a kártya egyenlegét naponta 00-01 óra között ellenőrzi. Amennyiben nem áll rendelkezésre megfelelő egyenleg, erről a megrendelőt e-mailben tájékoztatjuk.

Ha a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, egyéb utalvány, másik ajándékkártya) segítségével fizetheti ki. 

Bolti átvételű online rendelés esetén az Ajándékkártyával a rendelés átvételekor lehet fizetni, annak online beváltására nincs lehetőség.

Libri Ajándékkártya felhasználható a libri.hu webáruházában, valamint a Libri Könyvesboltok kínálatában szereplő termékekre az alábbi esetek kivételével:

  • ha e-könyvet szeretne vásárolni,
  • online felhasználás esetén előrendelhető termékek vásárlásánál,
  • ha Libri Ajándékkártyát szeretne vásárolni,
  • online felhasználás esetén antikvár könyvek vásárlásánál

Egyéb rendelkezések

Minden, az ajándékkártya egyenlegével kapcsolatos információ a Libri Könyvesboltokban, a libri.hu oldalon és ügyfélszolgálatunkon érhető el. A kártyára feltöltött összeg első felhasználására leghamarabb a feltöltés napját követő napon kerülhet sor.

Az ajándékkártya tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a kártya a birtokában van, az ajándékkártya bárkire szabadon átruházható. A Libri a feltöltést követően a kártya tulajdonjogát semmilyen körülmények között nem vizsgálja, az ez irányú kérelmek teljesítését kizárja.

Az ajándékkártya a feltöltés dátumától 12 hónapig érvényes, a rátöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt lehetséges. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.

Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik ajándékkártya vásárlására nem fordítható, és visszavásárlására sincs mód.

A Libri nem vállal felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, megrongálódásáért vagy megsemmisüléséért, a kártyát pótolni nem tudjuk. Kérjük, a kártyát tartsa biztonságos helyen! Libri Ajándékkártyáját ne dobja ki addig, míg megrendelését kézhez nem vette, hiszen a kártyára szüksége lehet esetleges reklamációk vagy visszáruzás során. Az ajándékkártya bolti felhasználásához a kártya átadása szükséges.Ajándékkártya (8)

ChatBot