Libri ajándékkártya egyenleglekérdezés

Libri

Ajándékkártyák

Gondolatolvasás
helyett

Könyvet ajándékozni nagyszerű érzés, de nem biztos, hogy mindig mindenkinek ki tudjuk választani a legmegfelelőbb kötetet. A Libri Ajándékkártyákkal biztosra veheti, hogy családtagjai és barátai pontosan azt a könyvet kapják öntől ajándékba, amelyiknek a legjobban örülnének.

Miért jó választás a Libri Ajándékkártya?

A Libri Ajándékkártyára feltöltött összeggel birtokosa a feltöltött összeg erejéig tetszőleges számú alkalommal vásárolhat a Libri Könyvesboltok, a libri.hu webáruház és a Libri Antikvárium kínálatából. Így a tévedés esélye nélkül ajándékozhatja az olvasás élményét.

A Libri Ajándékkártya megvásárlása

A Libri Ajándékkártyára az összeg kifizetésével egy időben az ön által meghatározott tetszőleges összeget töltjük fel bolthálózatunk üzleteiben vagy a libri.hu oldalon.

SZABÁLYZAT


Vásárlás

A Libri Ajándékkártya a vásárló által tetszőlegesen meghatározott összeg kifizetésével egy időben kerül feltöltésre a Libri bolthálózatának üzleteiben, vagy online, akár utánvéttel is megrendelhető a libri.hu-n.


Általános tudnivalók

Bolti átvételű online rendelés esetén az ajándékkártyával a rendelés átvételekor lehet fizetni, annak online beváltására nincs lehetőség.

A Libri Ajándékkártya felhasználható a libri.hu webáruházában, valamint a Libri Könyvesboltok kínálatában szereplő termékekre, kivéve:

  • e-könyvek, e-hangoskönyvek vásárlásakor
  • előrendelhető termékek online vásárlásakor
  • Libri ajándékkártya vásárlásához
  • online felhasználás esetén antikvár könyvek vásárlásához


Egyenleg

Ajándékkártyája egyenlegét és érvénytartamát bármikor ellenőrizheti a (libri.hu/ajandekkartya/) oldal tetején található „Libri ajándékkártya egyenleglekérdezés” menüben, valamint a fiókjába történő bejelentkezés után az Adataim menüpont Libri ajándékkártya rovatában, illetve bármelyik Libri Könyvesboltban és ügyfélszolgálatunkon is. A kártyára feltöltött összeg első felhasználására leghamarabb a feltöltés napját követő napon kerülhet sor.

Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik ajándékkártya vásárlására nem fordítható, és visszavásárlására sincs mód.
Ha a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán rendelkezésre álló összeg, úgy a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, egyéb utalvány, másik ajándékkártya) segítségével fizetheti ki.


Felhasználás

Az ajándékkártya a feltöltés dátumától 12 hónapig érvényes, a rátöltött összeg felhasználása az érvényesség ideje alatt, a feltöltést követő naptól tetszőleges számú vásárlás során lehetséges a rendelkezésre álló keret erejéig. Az érvényesség lejártát követően a kártya vásárlás ellenértékének kiegyenlítésére nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.

Az ajándékkártya egyenlege készpénzre nem váltható, bankkártyára nem utalható, másik ajándékkártya vásárlására nem fordítható, érvénytartama meg nem hosszabbítható és visszavásárlására sincs mód.

A Libri Ajándékkártya egyaránt felhasználható a Libri Könyvesboltokban és a libri.hu oldalon, illetve a Libri Antikváriumban is.

Online felhasználás esetén a kártyán található azonosítót (vonalkód alatti számsort) és a 4x4 karakteres biztonsági kódot kell beírni a rendelés leadásának 4. pontjánál (Fizetés), az arra kijelölt mezőbe. Rendszerünk az internetes vásárlások esetében a kártya egyenlegét naponta 00-01 óra között ellenőrzi. Amennyiben nem áll rendelkezésre megfelelő egyenleg, erről a megrendelőt e-mailben tájékoztatjuk.

A libri.hu-n történő online felhasználás esetén, ha a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a kártyán rendelkezésre álló összeg, a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, másik ajándékkártya) segítségével kifizethető.

A libri.hu oldalon Libri Ajándékkártyával vásárolt termékeket országszerte számos Pick Pack Ponton átveheti, valamint postai és futáros szállítást is választhat. A bolti átvételű rendelések kizárólag átvételkor a boltban fizethetőek ajándékkártyával.


Egyéb tudnivalók

Az ajándékkártya tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a kártya a birtokában van, az ajándékkártya bárkire szabadon átruházható. A Libri a feltöltést követően a kártya tulajdonjogát semmilyen körülmények között nem vizsgálja, az ez irányú kérelmek teljesítését kizárja.

A Libri nem vállal felelősséget az ajándékkártya elvesztéséért, megrongálódásáért vagy megsemmisüléséért, a kártyát pótolni nem tudjuk. Kérjük, a kártyát tartsa biztonságos helyen! Libri Ajándékkártyáját ne dobja ki addig, míg megrendelését kézhez nem vette, hiszen a kártyára szüksége lehet esetleges reklamáció vagy elállás kezelése esetén. Az ajándékkártya bolti felhasználásához a kártya átadása szükséges.

ChatBot