Adományozás

Segítünk, hogy segíthessen

A Libri adományozási programja

Adományozok

Segítünk, hogy segíthessen

A Libri adományozási programja

Adományozok

Programunkról

A Libri adományozási programját azért hoztuk létre 2016-ban, mert szeretnénk, ha minél többen mondhatnák el, hogy a könyvek és a kultúra része az ő mindennapjaiknak is. Olyan gyermekjóléti, karitatív és közhasznú szervezetek támogatását tűztük ki célul, melyek önerőből nehezen boldogulnak. Munkájukat az adománygyűjtés mellett könyvcsomagokkal és kulturális program szervezésével is szeretnénk segíteni.

2016-ban kezdtünk el olyan gyermekjóléti szolgálattal foglalkozó, Magyarországon nyilvántartásba vett egyesületeket és alapítványokat támogatni, amelyek önerőből kevésbé képesek a boldogulásra, társadalmi hasznuk azonban megkérdőjelezhetetlen, hiszen a gyerekek szociális és kulturális támogatása közös célunk. Adományozási programunk keretei között lehetőséget biztosítunk mind a libri.hu látogatóinak, mind a segítségre szorulóknak, hogy a libri.hu oldalon támogatást nyújthassanak, illetve kaphassanak. A támogatásban részesülő szervezet kiemelt felületeket kap a libri.hu oldalon, ahol weboldalunk látogatói fél éven át, adományjegyek megvásárlásával támogathatják az alapítványt.

A programunk elindítása óta eltelt évek során együttműködtünk többek között a Szurikáta Alapítvánnyal, amely a diabéteszes gyermekeket segíti abban, hogy minél kevesebb nehézséggel járjon számukra betegségük kezelése a mindennapokban. Támogattuk továbbá a TérTáncKoncert elnevezésű projektet – Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar karitatív programját, amely hátrányos helyzetű, elsősorban roma fiatalok segítését és minél sikeresebb integrációját tűzte ki céljául. 2020 első felében a Magyar Kórházszövetség munkáját igyekeztünk segíteni, ősztől pedig a fiatal autista felnőttek lakhatásával és művészetterápiájával foglalkozó Autustic Art Alapítványt.


Támogassuk együtt a Medicopter Alapítványt!

Az Alapítvány 2002. évben jött létre azzal a céllal, hogy az egész országra kiterjedően elősegítse a hatékonyabb mentést, ezen belül a légimentést, és e tevékenység ellátásához biztosítsa a szükséges anyagi, tárgyi és személyi feltételeket.

A magyar mentés szervezettsége nemzetközileg elismert. Egységessége, irányítása példaértékű. Jól működő szervezet, amely anyagi nehézségekkel küzd. A mai modern társadalomban a légimentés nem luxus, de mindenki tisztában van azzal, hogy a helikopteres légimentés költséges. Az emberélet azonban nem mérhető millió forintokban.

Ezért kérjük ismételten az Önök segítségét hogy a légimentés technikai fejlettségéhez közösen járuljunk hozzá.

Részt kívánunk venni a kórházak sürgősségi osztályait érintő jobb műszerezettségi színvonal kialakításának támogatásában, illetve segítséget kívánunk nyújtani ezeknek az osztályoknak az eredményesebb gyógyításhoz nélkülözhetetlen életmentő eszközök, műszerek beszerzésében.

Alapítványunk céljai között kiemelt helyet foglal el a gyermek intenzív osztályok támogatása úgy technikai eszközökkel, mint pénzzel, illetve egyéb eszközökkel.

Adományjegy

Támogassa adományával a Medicopter Alapítvány munkáját! Az adományjegyek minimális összege 200 Ft.

Adományjegy

Sajnos, ebben a pillanatban nem lehetséges adományozni a Libri webáruházában!