Programunkról

A Libri adományozási programját azért hoztuk létre 2016-ban, mert szeretnénk, ha minél többen mondhatnák el, hogy a könyvek és a kultúra része az ő mindennapjaiknak is. Olyan gyermekjóléti, karitatív és közhasznú szervezetek támogatását tűztük ki célul, melyek önerőből nehezen boldogulnak. Munkájukat az adománygyűjtés mellett könyvcsomagokkal és kulturális program szervezésével is szeretnénk segíteni.

2016-ban kezdtünk el olyan gyermekjóléti szolgálattal foglalkozó, Magyarországon nyilvántartásba vett egyesületeket és alapítványokat támogatni, amelyek önerőből kevésbé képesek a boldogulásra, társadalmi hasznuk azonban megkérdőjelezhetetlen, hiszen a gyerekek szociális és kulturális támogatása közös célunk. Adományozási programunk keretei között lehetőséget biztosítunk mind a libri.hu látogatóinak, mind a segítségre szorulóknak, hogy a libri.hu oldalon támogatást nyújthassanak, illetve kaphassanak. A támogatásban részesülő szervezet kiemelt felületeket kap a libri.hu oldalon, ahol weboldalunk látogatói fél éven át, adományjegyek megvásárlásával támogathatják az alapítványt.

A programunk elindítása óta eltelt évek során együttműködtünk többek között a Szurikáta Alapítvánnyal, amely a diabéteszes gyermekeket segíti abban, hogy minél kevesebb nehézséggel járjon számukra betegségük kezelése a mindennapokban. Támogattuk továbbá a TérTáncKoncert elnevezésű projektet – Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar karitatív programját, amely hátrányos helyzetű, elsősorban roma fiatalok segítését és minél sikeresebb integrációját tűzte ki céljául. 2020 első felében a Magyar Kórházszövetség munkáját igyekeztünk segíteni, ősztől pedig a fiatal autista felnőttek lakhatásával és művészetterápiájával foglalkozó Autustic Art Alapítványt.

Támogassuk együtt a Vadaskert Alapítványt!

  


A Vadaskert Alapítvány elsődleges célja, hogy segítséget nyújtson pszichés betegségekkel küzdő gyermekek és családjaik számára. Feladata a Vadaskert Gyermek és Ifjúságpszichiátriai Kórház és Szakambulancia fenntartása, működtetése és fejlesztése. Hosszú távú célkitűzése továbbá, hogy a sérült gyermekek orvosi, pedagógiai-iskolai, oktatási és szociális problémáit egy intézményen belül próbálja megoldani, szoros szakmai integráció keretében.

ADOMÁNYJEGY

Támogassa adományával a Vadaskert Alapítvány munkáját! Az adományjegyek minimális összege 200 Ft.

Adományjegy

Végösszeg: 0 Ft

Kérjük, jelentkezzen be az adományozáshoz!

Belépés
ChatBot