Programunkról

A Libri adományozási programját azért hoztuk létre 2016-ban, mert szeretnénk, ha minél többen mondhatnák el, hogy a könyvek és a kultúra része az ő mindennapjaiknak is. Olyan gyermekjóléti, karitatív és közhasznú szervezetek támogatását tűztük ki célul, melyek önerőből nehezen boldogulnak. Munkájukat az adománygyűjtés mellett könyvcsomagokkal és kulturális program szervezésével is szeretnénk segíteni.

2016-ban kezdtünk el olyan gyermekjóléti szolgálattal foglalkozó, Magyarországon nyilvántartásba vett egyesületeket és alapítványokat támogatni, amelyek önerőből kevésbé képesek a boldogulásra, társadalmi hasznuk azonban megkérdőjelezhetetlen, hiszen a gyerekek szociális és kulturális támogatása közös célunk. Adományozási programunk keretei között lehetőséget biztosítunk mind a libri.hu látogatóinak, mind a segítségre szorulóknak, hogy a libri.hu oldalon támogatást nyújthassanak, illetve kaphassanak. A támogatásban részesülő szervezet kiemelt felületeket kap a libri.hu oldalon, ahol weboldalunk látogatói fél éven át, adományjegyek megvásárlásával támogathatják az alapítványt.

A programunk elindítása óta eltelt évek során együttműködtünk többek között a Szurikáta Alapítvánnyal, amely a diabéteszes gyermekeket segíti abban, hogy minél kevesebb nehézséggel járjon számukra betegségük kezelése a mindennapokban. Támogattuk továbbá a TérTáncKoncert elnevezésű projektet – Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar karitatív programját, amely hátrányos helyzetű, elsősorban roma fiatalok segítését és minél sikeresebb integrációját tűzte ki céljául. 2020 első felében a Magyar Kórházszövetség munkáját igyekeztünk segíteni, ősztől pedig a fiatal autista felnőttek lakhatásával és művészetterápiájával foglalkozó Autustic Art Alapítványt.

Jelenlegi partnerünk az InDaHouse Hungary Egyesület

Segítünk, hogy segíthessen programunkban jelenleg az InDaHouse Hungary Egyesülettel működünk együtt. A szervezet célja, hogy heti rendszerességgel szervezett egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásaikon keresztül borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek segítsenek az önmegvalósítás és a felelős, a saját sorsukat irányító felnőtté válás útján. A program arra törekszik, hogy az abban részt vevő fiatalok később saját gyermekeik nevelése során is hasznosítani tudják az Egyesület által nyújtott támogatást.

inda

ADOMÁNYJEGY

Támogassa adományával az InDaHouse Hungary Egyesület munkáját! Az adományjegyek minimális összege 200 Ft.

Adományjegy

Végösszeg: 0 Ft

Kérjük, jelentkezzen be az adományozáshoz!

Belépés
ChatBot