Az adományjegy

A Libri adományozási programját azért hoztuk létre 2016-ban, mert szeretnénk, ha minél többen mondhatnák el, hogy a könyvek és a kultúra része az ő mindennapjaiknak is. Olyan gyermekjóléti és karitatív szervezetek támogatását tűztük ki célul, melyek önerőből nehezen boldogulnak. Munkájukat az adománygyűjtés mellett Libri könyvcsomagokkal és kulturális program szervezésével is szeretnénk segíteni.

2016-ban kezdtünk el olyan gyermekjóléti szolgálattal foglalkozó, Magyarországon nyilvántartásba vett egyesületeket és alapítványokat támogatni, amelyek önerőből kevésbé képesek a boldogulásra, társadalmi hasznuk azonban megkérdőjelezhetetlen, hiszen a gyerekek szociális és kulturális támogatása közös célunk. Adományozási programunk keretei között lehetőséget biztosítunk mind a libri.hu látogatóinak, mind a segítségre szorulóknak, hogy a libri.hu oldalon támogatást nyújthassanak, illetve kaphassanak. A támogatásban részesülő szervezet kiemelt felületeket kap a libri.hu oldalon, ahol weboldalunk látogatói fél éven át támogathatják az alapítványt.

Az első évben a Szurikáta Alapítvánnyal működtünk együtt, amely a diabéteszes gyermekeket segíti abban, hogy minél kevesebb nehézséggel járjon számukra betegségük kezelése a mindennapokban. 2017-es partnerünk az Autistic Art Közhasznú Alapítvány volt, ami autista felnőtteknek igyekszik élhető és családias otthont biztosítani. Emellett az alapítvány művészeti foglalkozásokat is tart tehetséges autista fiataloknak. 2018-ban a Budapesti Fesztiválzenekar TérTáncKoncert elnevezésű projektjét támogattuk. Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar karitatív programja hátrányos helyzetű, elsősorban roma fiatalok segítését és minél sikeresebb integrációját tűzte ki céljául.

2019-as partnerünk

A Libri idén a Bodor Tibor Kulturális Egyesület munkáját segíti. Az egyesület önkéntes alapon szerveződő munkájával vakok és gyengénlátók számára készít hangoskönyveket, hogy azok is átélhessék az olvasás örömét, akiknek erre másképpen nem lenne lehetőségük. A magyar nyelven kiadott hangoskönyvek száma egyelőre messze elmarad a nemzetközi piac kínálatától, így az Egyesület önkéntes felolvasók és technikusok segítségével tesz ebben a formátumban elérhetővé magyar és világirodalmi klasszikusokat.

Hogyan történik az adományozás?

A szervezet fél éven keresztül lehetőséget kap arra, hogy a libri.hu oldal látogatói adományjegyek vásárlásával támogassák őket. Az adományjegyek minimális összege 200 Ft, amely 200 Ft-os lépcsőkkel a vásárló tetszése szerint bővíthető. Továbbá a webáruházunkban történő megrendelések véglegesítésekor vásárlóink az összeg felkerekítésével is segíthetik az egyesület munkáját. Támogassa ön is a Bodor Tibor Kulturális Egyesületet, segítsünk együtt látássérülteknek és gyengénlátóknak, hogy ők is azt olvashassák, amit szeretnének!

Adományjegy

Végösszeg: 0 Ft

Kérjük, jelentkezzen be az adományozáshoz!