Az adományjegy

A Libri adományozási programját azért hoztuk létre 2016-ban, mert szeretnénk, ha minél többen mondhatnák el, hogy a könyvek és a kultúra része az ő mindennapjaiknak is. Olyan gyermekjóléti és karitatív szervezetek támogatását tűztük ki célul, melyek önerőből nehezen boldogulnak. Munkájukat az adománygyűjtés mellett Libri könyvcsomagokkal és kulturális program szervezésével is szeretnénk segíteni.

2016-ban kezdtünk el olyan gyermekjóléti szolgálattal foglalkozó, Magyarországon nyilvántartásba vett egyesületeket és alapítványokat támogatni, amelyek önerőből kevésbé képesek a boldogulásra, társadalmi hasznuk azonban megkérdőjelezhetetlen, hiszen a gyerekek szociális és kulturális támogatása közös célunk. Adományozási programunk keretei között lehetőséget biztosítunk mind a libri.hu látogatóinak, mind a segítségre szorulóknak, hogy a libri.hu oldalon támogatást nyújthassanak, illetve kaphassanak. A támogatásban részesülő szervezet kiemelt felületeket kap a libri.hu oldalon, ahol weboldalunk látogatói fél éven át támogathatják az alapítványt.

Az első évben a Szurikáta Alapítvánnyal működtünk együtt, amely a diabéteszes gyermekeket segíti abban, hogy minél kevesebb nehézséggel járjon számukra betegségük kezelése a mindennapokban. 2017-es partnerünk az Autistic Art Közhasznú Alapítvány volt, ami autista felnőtteknek igyekszik élhető és családias otthont biztosítani. Emellett az alapítvány művészeti foglalkozásokat is tart tehetséges autista fiataloknak. 2018-ban a Budapesti Fesztiválzenekar TérTáncKoncert elnevezésű projektjét támogattuk. Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar karitatív programja hátrányos helyzetű, elsősorban roma fiatalok segítését és minél sikeresebb integrációját tűzte ki céljául.

2019-es partnerünk év végén

A Libri 2019 utolsó három hónapjában az UNICEF Magyar Bizottság munkáját támogatja.
Az egyesület szerte a világon segíti a nehéz helyzetben lévő gyerekeket adománygyűjtésével, élelmezési programjaival, a gyermekek jogait védő tevékenységével.
Az UNICEF Magyarországon már 44 éve dolgozik a gyerekekért. Az UNICEF Magyar Bizottság a világ egyik legnagyobb gyerekjogi szervezetének hazai képviselőjeként gyermekvédő programjaival minden nap tesz a szebb jelenért és jövőért. Elkötelezett munkájuk eredménye elvitathatatlan, azonban mindig szükség van további segítségre.

Hogyan történik az adományozás?

A szervezet három hónapon keresztül, 2019 októberétől az év utolsó napjáig, lehetőséget kap arra, hogy a libri.hu oldal látogatói adományjegyek vásárlásával támogassák őket. Az adományjegyek minimális összege 200 Ft, amely 200 Ft-os lépcsőkkel a vásárló tetszése szerint bővíthető. Továbbá a webáruházunkban történő megrendelések véglegesítésekor vásárlóink az összeg felkerekítésével is segíthetik az egyesület munkáját. Támogassa ön is az UNICEF Magyar Bizottság munkáját, segítsük együtt a nélkülözhetetlen gyermekvédelmet!

Adományjegy

Végösszeg: 0 Ft

Kérjük, jelentkezzen be az adományozáshoz!

Belépés