Egyszerűen fermentálj - Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez

A fermentálás az egyik legősibb, legegyszerűbb és mégis legizgalmasabb tartósítási és ételkészítési eljárás. A pezsgő és sziszegő színpompás üvegek nemcsak különleges ízeket, de az egészségünk számára nélkülözhetetlen pro- és prebiotikumokat is rejtenek. KIRÁLY ÁGNES, a FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás - Tippek, trükkök, receptek... bővebben
Utolsó ismert ár:
7 505 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
22 értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Eredeti ár: 7 500 Ft
Online ár: 7 125 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
712 pont

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
ChatBot