Libri partner program


Csatlakozzon Ön is a Libri Partnerprogramhoz, legyen Önnek is saját könyvesboltja!

Ha Önnek már van működő és tartalommal feltöltött weboldala, használja ki a lehetőséget, hogy gazdagabbá, színesebbé, tartalmasabbá tegye - könyvekkel! Íme, néhány szempont, ami segíthet Önnek az eredményes együttműködésben, döntésben.

A Libri Partnerprogrammal csak jól járhat: ingyenes csatlakozás, pénzkereseti lehetőség, könnyű használat

Programunkhoz bárki ingyen csatlakozhat, sőt, minden, az ön oldaláról érkezett megrendelés után jutalékot fizetünk önnek. Amennyiben egy vásárló az ön weboldaláról vásárol a Libri kínálatából, az eladott könyv(ek) értékének 5%-át jóváírjuk önnek.
Legyen ön is e-kereskedő, anélkül, hogy a logisztikával bajlódnia kelljen: ha az ön oldaláról érkezik hozzánk megrendelés, mi feldolgozzuk, csomagoljuk és kiszállítjuk a könyveket.

Bővítse weboldalát hozzá illő könyvekkel

Egy, az Ön weblapjának tartalmához igazodó könyvajánló és az ahhoz kapcsolódó vásárlási lehetőség színesíti az oldalon található információkat, új látogatókat vonz, illetve visszatérésre ösztönzi őket; ajánlatunk a legkönnyebb és a leghatékonyabb módot kínálja Önnek ehhez. Válasszon több mint 30 000 könyvcím közül, helyezzen el borítóképeket, tartalmi ismertetéseket, kritikákat, mindent, ami segíthet látogatóinak a választásban. Mindezt mi biztosítjuk, de természetesen Ön is kiegészítheti ezeket a saját véleményével, egyéb információkkal.

Libri: a könyvek szakértője

Kimutatások szerint sokkal szívesebben vásárolnak az emberek olyan webáruházban, amelyiknek a neve ismerősen cseng. A Libri hagyományos üzletei már bizonyítottak választékban, a szolgáltatások minőségében, a hozzáértő kiszolgálásban. Neve elismert, nemcsak a könyvszakmában, hanem általában a kereskedelemben is. Most a nevünket adjuk az ön weboldalához, így látogatóiban a bizalom erősödni fog.

Hogyan tud regisztrálni a Libri Partnerprogramba?

A partner oldalakon a bal oldali „Regisztráljon itt!" gombra kattintva tudja elolvasni a program részletes feltételeit, majd a regisztrációs űrlapot kitöltve kezdeményezheti felvételét a partnerprogramba. A Libri jóváhagyását követően (ez pár napot vesz igénybe) kap egy azonosítót, mellyel rögtön megkezdhetjük az együttműködést. A jóváhagyásról e-mailben tájékoztatjuk. Amennyiben jelentkezését elutasítjuk, kérjük, vizsgálja meg, hogy oldala megfelel-e a Libri Partnerprogram által támasztott követelményeknek, módosítson és regisztráljon újra! (Kérjük, hogy amennyiben 5 munkanapon belül nem kap visszaigazolást, érdeklődjön az itt található elérhetőségeken.)

Belépés a partneroldalra

A libri.hu/partner_oldalak felületen tud belépni a már regisztrált felhasználónevével és jelszavával.

Nem áll módunkban elfogadni:

  • tartalom nélküli oldalakat (fejlesztés alatt, térjen vissza később, hamarosan...)
  • obszcén szavakat, kifejezéseket tartalmazó oldalakat,
  • szexuális és felnőtt tartalmú oldalakat,
  • gyűlöletet keltő, erőszakra uszító oldalakat,
  • fajra, nemre, vallásra, népcsoportra vagy szexuális másságra vonatkozó diszkriminációt tartalmazó oldalakat,
  • illegális tevékenységre felhívó, vagy ilyen tartalmakat hordozó oldalakat.

A libri.hu nem kívánja partnerprogramját kiterjeszteni politikai pártok, szervezetek weboldalaira sem.

Partnerprogram hatékonyságának növelése

A tematikus oldalakat üzemeltető partnereink számára javasoljuk, hogy az oldal tartalmával releváns, hasonló kategóriák könyveit helyezzék ki.
Pl. kutyatartással foglakozó oldal a http://www.libri.hu/konyvek/hobbi_szabadido/hobbiallatok/kutyak/ kategóriára vagy ebből a kategóriából valamelyik könyvre vezessen. Tapasztalataink szerint a tematikus oldalakon releváns kategóriákra mutató partner-linkek sokkal hatékonyabbak, magasabb az átkattintási arányuk, valamint jelentősen nagyobb forgalmat generálnak. A partner oldalától tartalomban jelentősen eltérő reklámra a felhasználók nem szívesen kattintanak, jelenlétét inkább zavarónak érzik. Amennyiben a releváns tartalom kiválasztásához segítségre lenne szüksége, szívesem segítünk. E-mail-címünk: partnerprogram@libribookline.com

A Libri Partnerprogram szabályzata

A programban való részvétel szerződéshez kötött. A feltételek és a szerződés letölthető innen: www.libri.hu/partner_oldalak/regisztracio

Felhívjuk partnereink figyelmét, hogy kizárólag számla ellenében, 10.000 forintonként, havi rendszerességgel utaljuk a keletkezett jutalékot.

Partner program belépés

Elfelejtett jelszó »

Regisztráljon itt!
 
ChatBot