A török konyha időtlen receptjei - Egészséges - hagyományos - hulladékmentes

napkút kiadó kft  | 2025  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  431 oldal

A török konyha hagyományai magukban hordozzák évszázadok történelmi örökségét, valamint a vidék és az ott élő ember kapcsolatából adódó ősi tudást. A kulináris kultúra az idők folyamán számos új alapanyaggal és konyhai technológiával bővült, mégsem veszítette el eredetiségét, legyen szó bármelyik társadalmi réteg vagy népcsoportok ételeinek ízeiről - a vidékitől egészen a palota konyhájáig.
Az egyedülálló konyhakultúra kialakulásában szerepet játszott a Közép-Ázsia és Anatólia földjei kínálta alapanyagok sokszínűsége, a terület sok évszázados történelme során jelentkező kulturális hatások, valamint a Szeldzsuk és az Oszmán Birodalom palotáinak konyhájában kifejlesztett új ízkombinációk is. A török konyha kimeríthetetlen forrást biztosít végtelenül változatos kínálatával az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, ezáltal mindenki, akár a vegetáriánus konyhát kedvelők számára is nagyszerű alternatívát jelent.
Ez az értékes kiadvány abból a célból készült, hogy világszerte bemutassa a török konyha gazdagságát és az évszázadok alatt felhalmozott kulturális örökségét, továbbá hogy olyan alapművet hozzunk létre, amely jelentős hiányosságot pótol a gasztronómiai kiadványok világában.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Kiadói ár: 9 950 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 9 452 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó napkút kiadó kft
Kiadás éve2025
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:431
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly1480 gr
IllusztrációSZÍNES ÉTELFOTÓK
FordítóTóth Ágnes
ISBN9786156759856
Árukód2791818 / 1230538

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Kiadói ár: 9 950 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 9 452 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Szlavicsek Judit: Végzetes KékszalagSzlavicsek Judit: Végzetes Kékszalag