A török konyha időtlen receptjei - Egészséges - hagyományos - hulladékmentes
napkút kiadó kft | 2025 | MAGYAR nyelvű | FÜLES, KARTONÁLT | 431 oldal
Az egyedülálló konyhakultúra kialakulásában szerepet játszott a Közép-Ázsia és Anatólia földjei kínálta alapanyagok sokszínűsége, a terület sok évszázados történelme során jelentkező kulturális hatások, valamint a Szeldzsuk és az Oszmán Birodalom palotáinak konyhájában kifejlesztett új ízkombinációk is. A török konyha kimeríthetetlen forrást biztosít végtelenül változatos kínálatával az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, ezáltal mindenki, akár a vegetáriánus konyhát kedvelők számára is nagyszerű alternatívát jelent.
Ez az értékes kiadvány abból a célból készült, hogy világszerte bemutassa a török konyha gazdagságát és az évszázadok alatt felhalmozott kulturális örökségét, továbbá hogy olyan alapművet hozzunk létre, amely jelentős hiányosságot pótol a gasztronómiai kiadványok világában.
A termék megvásárlásával
995 pontot szerezhet
Kiadó | napkút kiadó kft |
---|---|
Kiadás éve | 2025 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 431 |
Borító | FÜLES, KARTONÁLT |
Súly | 1480 gr |
Illusztráció | SZÍNES ÉTELFOTÓK |
Fordító | Tóth Ágnes |
ISBN | 9786156759856 |
Árukód | 2791818 / 1230538 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
995 pontot szerezhet