Rámen
booklab | 2025 | MAGYAR nyelvű | FLEXIBILIS KARTON | 238 oldal
A selymes alaplétől a ruganyos tésztáig, a változatos feltétektől kezdve a gyöngyöző zsiradékokig és ízesítőkig minden részlet számít.
Az Ízekre szedve sorozat első részében a szerző e misztikusnak számító japán fogás elkészítését mutatja be közérthetően és lépésről lépésre.
Miután megismerted a rámenkészítés és az egyes alkotóelemek rendszerét, bátran kísérletezz velük. Éld át a főzés szabadságát: alkosd meg a saját rámen-univerzumodat.
Minden tál rámen más és más, és bármelyik lehet a tiéd!
Kárai Dávid több mint tíz éve foglalkozik hivatásszerűen gasztronómiával: dolgozott éttermi konyhán, receptfejlesztőként, gasztroújságíróként, és több szakácskönyvet is írt.
Az Ízekre szedve sorozat első része a Rámen, amelyben e misztikusnak számító japán fogást mutatja be közérthetően és lépésről lépésre.
| Kiadó | booklab |
|---|---|
| Kiadás éve | 2025 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 238 |
| Borító | FLEXIBILIS KARTON |
| Súly | 610 gr |
| Sorozat | ÍZEKRE SZEDVE |
| Illusztráció | SZÍNES KÉPEK |
| ISBN | 9789636147976 |
| Árukód | 2802092 / 1235874 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!











































