A Pékmesterség magasiskolája - 80 kenyér- és péksüteményrecept
geopen könyvkiadó kft. | 2022 | MAGYAR nyelvű | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS | 320 oldal
MINDEN ÉRDEKLŐDŐT ÖRÖMMEL LÁT A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA.
FEDEZZÜK FEL A DAGASZTÁS, A FORMÁZÁS ÉS A KENYÉRSÜTÉS
FORTÉLYAIT!
- Örök klasszikus és tájjellegű kenyerek, a világ minden tájáról gyűjtött receptek, ínyencfalatok, péksütemények, édes és sós kelt tészták
- A tészta útja a dagasztástól a sütőig
- Különféle előtészták: a híg kovász, a kemény kovász, a poolish, az öregtészta titkai
- Részletes, gazdagon illusztrált receptleírások
280 FÁZISFOTÓ LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu nemzetközi oktatási hálózat, melynek a világ bármely pontján működő intézményei a konyhaművészet, a szállodaipar és a vendéglátás különféle szakterületeinek képzésére szakosodtak. Oktatócsapatában nemzetközi hírű séfek és gasztronómiai szakemberek vesznek részt. Céljuk, hogy terjesszék a legmagasabb szintű ismereteket és szakmai fogásokat, ápolják a nemzeti értékeket, hallgatóiknak pedig átadják a konyhaművészet iránti szeretetet és szenvedélyt.
A termék megvásárlásával
1 130 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | geopen könyvkiadó kft. |
|---|---|
| Kiadás éve | 2022 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 320 |
| Borító | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS |
| Súly | 2090 gr |
| Fotózta | Delphine Constantini |
| Fotózta | Pauline Guerrier |
| Fordító | Kertész Luca |
| ISBN | 9789635161058 |
| Árukód | 2763814 / 1211470 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
1 130 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes



























