Együtt lesz ünnep a karácsony

Idézze fel a száz évvel ezelőtti karácsonyok és szilveszteri mulatságok hangulatát Karinthy Frigyes és Kosztolányi Dezső műveivel! A Karácsonyi társasjáték és a Csodát nekem című kötetekben a két szerző ünnepi témájú írásait gyűjtöttük össze.

Hogyan juthat hozzá díszköteteinkhez?

Tegyen a kosarába könyveket 9 000 Ft értékben, és máris megvásárolhatja egyik ünnepi díszkötetünket! 12 000 Ft feletti vásárlás esetén mindkét könyv az öné lehet, kötetenként 599 forintért! Ha még nincs ötlete, hogy milyen könyveket tegyen a kosarába, nézelődjön előre összeállított ajándéklistáink között!

Ajánlatunk 2020. november 1-től a készlet erejéig érvényes. Promóciós szabályzat

Kosztolányi Dezső és Karinthy Frigyes nemcsak kortársak voltak, nemcsak munkatársak a Nyugat szerkesztőségében, hanem barátok is. A katolikus, nemesi felmenőkkel rendelkező, kisvárosi származású Kosztolányi és az asszimilálódott zsidó családban, nagyvárosi környezetben nevelkedett Karinthy nagyszerűen kiegészítették egymást. Egyikükből kora legelismertebb formaművésze vált, míg a másikuk elemzőképességével és utánozhatatlan humorával tűnt ki kortársai közül.

A Libri idén karácsonykor ennek a nem mindennapi barátságnak szeretne emléket állítani a két szerző ünnepi témájú írásainak gyűjteményeivel. A két kötetből jelzőfényként világlanak elő azok az örök értékek, amelyeket mindketten magukénak vallottak, miközben soraik szinte észrevétlenül csempésznek karácsonyi hangulatot az olvasó köré.