#102023. 12. 10.

Játszva jönnek a jobbnál jobb könyvek

Egy jó kihívás nem nyomaszt, hanem inspirál. Néha kicsit kihoz a komfortzónádból, máskor pedig épp abban segít, hogy egy régóta bakancsilistás dologba belevágj. A könyves kihívások célja nem az, hogy másokkal versenyezz, hanem hogy minél jobb könyveket olvass. Többek közt ebben segít neked a Könyvről könyvre.

Épp befejeztél egy könyvet. Ott tornyosul az éjjeli szekrényeden még három másik, de most egyikhez sincs kedved. Következő héten megjelenik a könyv, amit már hónapok óta vársz, elő is rendelted, alig várod, hogy megérkezzen, de addig is jó lenne olvasni valamit. Találomra leveszel egy könyvet a polcodról, és teljesen belefeledkezel. Vagy nem.
Milyen műfajhoz van kedved? Vagy inkább most érkezett el az ideje, hogy egy rövid, de klasszikus művet is kipipálhass a várólistádról? Nézz szét a Könyvről könyvre kihívásai közt, melyeket azért hoztunk létre, hogy sose maradj inspiráló ötletek nélkül! Mutatunk pár kihívást, amivel az olvasástervezőben is találkozhatsz:

-30 könyv, amit jó, ha elolvasol 30 alatt
- Romantikus könyves bingó
- Díjnyertes irodalom
- Olvass színek szerint!

Készíthetsz kívánságlistákat és várólistákat, és olvasási célokat is kitűzhetsz magad elé. Például, hogy minden nap olvasol legalább 20 percet. Aztán a hónap és akár az év végén visszatekinthetsz, hogy sikerült-e; és ha valami miatt nem, esetleg arra is rájöhetsz, hol és miért akadtál el.
Ha te is szeretnél belőle egy saját példányt, játssz velünk Instagram oldalunkon, vegyél részt a mai kihívásunkban, és tiéd lehet az 5 ajándékcsomagunk egyike, mely egy olvasástervezőből és egy izgalmas könyvből áll.

KÖNYVRŐL KÖNYVRE
- Olvasónapló és öröknaptár

Olvasástervezőnket azoknak hoztuk létre, akik szeretik nyomon követni könyvélményeiket. Az öröknaptárként is használható kötetben könyves célokat tűzhetünk ki magunknak, kihívásokat teljesíthetünk, feljegyezhetjük kedvenc idézeteinket, értékelhetjük az olvasottakat, kívánságlistákkal és várólistákkal készülhetünk a jövőre.

Érdekel

Kövess be minket a nyereményjátékokért és még több olvasnivalóért!