#172023. 12. 17.

A listaírás öröme

Írhatnánk egy listát arról, hogy miért jó időnként listát írni, de jó eséllyel úgyis tudod. Például segít a gondolataid rendszerezésében, a rangsorolásban, a jó időbeosztás kialakításában, a teendőid átgondolásában, a hatékonyság növelésében, az olvasmányaid megtervezésében. Nos, mégis született egy, hiszen a listaírás jó.  Nézzük, milyenekre számíthatsz, ha a Könyvről könyvre olvasónapló lesz a társad a következő évben!

 Váró- és kívánságlista, havi és éves olvasmányok felsorolása, friss megjelenéseké, kedvenc olvasmányoké, kölcsön adott könyveké, ajándékba szánt és kért könyveké. Már ebből is láthatod, hogy komolyan vesszük az olvasást, és tudjuk, hogy te is. Ezután nem kell mindenféle jegyzeteket készítened, se a telefonodba, se papírcetlikre, mert az olvasásterveződbe minden belefér.
Hoztunk egy kis ízelítőt abból, hogy milyen egy havi összegző az olvasónaplóban, így kipróbálhatod, te mi mindent írnál a decemberi olvasmányaidról. Ha megtetszett, szerezd be te is, vagy ajándékozd meg vele egy szerettedet karácsonyra a Könyvről könyvre olvasónaplóval!
  
Vegyél részt a 20 perc könyvklub kihívásában, keresd fel Instagramunkat, válaszolj a mai kérdésre, és tiéd lehet 5 ajándékcsomagunk egyiket. Ne felejtsd el ma sem megajándékozni magad 20 percnyi olvasással!

KÖNYVRŐL KÖNYVRE
- Olvasónapló és öröknaptár

Olvasástervezőnket azoknak hoztuk létre, akik szeretik nyomon követni könyvélményeiket. Az öröknaptárként is használható kötetben könyves célokat tűzhetünk ki magunknak, kihívásokat teljesíthetünk, feljegyezhetjük kedvenc idézeteinket, értékelhetjük az olvasottakat, kívánságlistákkal és várólistákkal készülhetünk a jövőre.

Érdekel

Kövess be minket a nyereményjátékokért és még több olvasnivalóért!