#242023. 12. 24.

Az olvasás a kedvenc ünnepünk

Melyik karácsonyra kapott könyvet fogod még egész biztos idén elolvasni?

Ha velünk tartottál az elmúlt időszakban, akkor valószínűleg neked is. Reméljük, segítettünk abban, hogy mindennap olvass 20 percet, és ezáltal te is tapasztaltad, hogy az ünnepi stressz levezetésére az olvasás az egyik legjobb gyógymód.

Olyan sikerlistás és friss megjelenésű könyvekből találtál részleteket adventi naptárunkban, amik néha segítettek kizökkenni a mindennapokból, máskor az ünnepre hangolódtál velük, esetleg épp kihoztak a komfortzónádból, vagy egy elgondolkodtató üzenettel szólítottak meg. Olvastunk inspiráló életrajzot épp úgy, mint romantikus regényt, karácsonyi krimit, mesekönyvet vagy fantasyt. A lényeg, hogy mindennap olvastunk.
Ma elérkeztünk az adventi kalendárium utolsó ablakához. Köszönjük, hogy itt voltál velünk! Talán már beszerezted az olvasástervezőnket is, de az is lehet, hogy épp ajándékba kapod majd, hisz barátaid, szeretteid tudják rólad, hogy szeretsz olvasni. Ha majd kézbe veszed a saját példányod, és elkezded kitölteni, látni fogod, mekkora segítségedre lesz abban, hogy továbbra is mindennap keríts legalább 20 percet olvasásra. Egy év múlva pedig, amikor befejezeted az utolsó kihívást is, kipipáltad az utolsó héten is, hogy „ma is olvastam”, és kiderül az is, hány könyvet és hány oldalt olvastál összesen, büszkén tekinthetsz vissza az elmúlt tizenkét hónapra, mely tele volt jobbnál jobb olvasmányokkal. Ezeket a könyveket te keltetted életre, veled lett teljes minden történet.
Advent negyedik vasárnapján is játékra hívunk: keresd fel Instagramunkat, ahol a mai kihívásban résztvevők közt nemcsak a Könyvről könyvre olvasótervező egy példányát, de fődíjunkat, egy Kindle-t is kisorsolunk. Játékra és olvasásra fel!

KÖNYVRŐL KÖNYVRE
- Olvasónapló és öröknaptár

Olvasástervezőnket azoknak hoztuk létre, akik szeretik nyomon követni könyvélményeiket. Az öröknaptárként is használható kötetben könyves célokat tűzhetünk ki magunknak, kihívásokat teljesíthetünk, feljegyezhetjük kedvenc idézeteinket, értékelhetjük az olvasottakat, kívánságlistákkal és várólistákkal készülhetünk a jövőre.

Érdekel

Kövess be minket a nyereményjátékokért és még több olvasnivalóért!