Szakácskönyv a magyar szürkéhez

kossuth kiadó  | 2013  | keménytábla, védőborító  |  176 oldal

Libri Antikvárium
Kerekes Sándor mesterszakács nevéhez fűződik többek között az ország kolbászának megalkotása, de olyan éttermek felfuttatásánál is elvehetetlen szerepe volt, mint például az Gold bisztró, vagy később az Almárium bisztró. Tizenegy országban - köztük Spanyolország, Dánia,  Franciaország, Finnország, Portugália, Észak-Afrika, - dolgozott.  Spanyolországban három meghatározó évet töltött, ott tökéletesítette a húsok elkészítését, grillezését, a steak sütést, a tengeri halak készítését. Főzött a spanyol királynak, Philippe Gonzalesnek, Juan Carlosnak, és Bill Clinton volt amerikai elnöknek is. Itt az idő, hogy bebizonyítsuk, a szürkemarha nemcsak egy szép szimbólumállat, amely nélkül el sem tudnánk képzelni a hortobágyi tájat, és nem is csak egy hungarikum, amire büszkék lehetünk. Kerekes Sándor mesterszakács segítségével megmutatjuk, hogy a szürkemarha húsa egy nagyon finom és egészséges alapanyag, amit rengetegféleképpen elkészíthetünk. Ehhez adunk most inspiráló ötleteket több mint hatvan recept formájában, amelyek között hagyományos és újszerű ételeket egyaránt találunk.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 730 Ft

A termék megvásárlásával

273 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó kossuth kiadó
Kiadás éve2013
Oldalak száma:176
Súly800 gr
ISBN2310005029868
ÁrukódSL#2110613671
Kötéskeménytábla, védőborító

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 730 Ft

A termék megvásárlásával

273 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa