Bittner János

Finom hentesáruk könyve

nemzeti örökség  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  216 oldal

A kötet 1909-ben jelent meg először és utoljára, annak ellenére, hogy a legkiválóbb ismertetéseket nyújtja a különböző húskészítményekkel kapcsolatban. Ritka hentesipari szakkönyv, mely számos receptet tartalmaz. A kötet érdekessége az, hogy a húsok tartósításától, a különböző kolbász- és szalámifélék és egyéb felvágottak, mint például a hurkák, a disznósajtok és a szalonnák elkészítésének módjáról ad kimerítő felvilágosítást. A kötet végén, önálló fejezet mutatja be a kóser hentesáruk, valamint a lóhúsáruk receptjeit és azok elkészítési módját.
Ezért ajánljuk mindazok számára, akik a húskészítmények kedvelői és érdeklődnek a hentesipar titkai iránt.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 500 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 325 Ft

A termék megvásárlásával

332 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó nemzeti örökség
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:216
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly264 gr
ISBN9786156385758
Árukód2768185 / 1214597

Elérhető még:

E-könyv

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 500 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 325 Ft

A termék megvásárlásával

332 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

LID - Együtt olvasunkLID - Együtt olvasunk