Húsipari szakkönyv - Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba
nemzeti örökség kiadó | 2023 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 96 oldal
Könyvünk egy igazi kulináris ritkaság és minden húsimádó könyvespolcán jelentős helyet harcol ki magának.
A könyv az 1943-ban megjelent mű reprint változata.
A termék megvásárlásával
294 pontot szerezhet
Raktári készleten
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | nemzeti örökség kiadó |
---|---|
Kiadás éve | 2023 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 96 |
Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT |
Súly | 126 gr |
ISBN | 9786156603456 |
Árukód | 2774722 / 1219173 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
294 pontot szerezhet
Raktári készleten
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes