Kertész István

Húsipari szakkönyv - Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba

nemzeti örökség kiadó  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  96 oldal

Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari szakkönyveknek, mely a különleges receptek sorát mutatja be. Összesen 214 recept található a könyvben és itt olvashatóak azok a ritkaság számba menő leírások, elkészítési módok, melyek a kolbászok, disznósajtok, különböző pácolási módok, egyéb húskészítési eljárások, stb.
Könyvünk egy igazi kulináris ritkaság és minden húsimádó könyvespolcán jelentős helyet harcol ki magának.

A könyv az 1943-ban megjelent mű reprint változata.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 100 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 945 Ft

A termék megvásárlásával

294 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó nemzeti örökség kiadó
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:96
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly126 gr
ISBN9786156603456
Árukód2774722 / 1219173

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 100 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 945 Ft

A termék megvásárlásával

294 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa