Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell
nemzeti örökség | 2023 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 48 oldal
"Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi hentes és kolbászáruk, valamint finom felvágottak és doboz konzervek készítési, előállítási leírásánál gondot fordítok e körülményekre, amellyel úgy hiszem, ha csak csekély mértékben is, de szolgálni fogom a jobb sorsra érdemes húsiparos társadalom érdekeit. Megismertetem a tanulni vágyó húsiparost a téliszalámi, prágai sonka, különféle májsajtok és dobozkonzervek előállítási módjával."
A könyv igazi tankönyve a kulináris élvezetek szerelmeseinek, mely megismerteti olvasóit a különböző csemegék elkészítési módjával, így elméleti és gyakorlati segítséget is ad azokhoz.
A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
A termék megvásárlásával
275 pontot szerezhet
Utolsó darabok
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | nemzeti örökség |
---|---|
Kiadás éve | 2023 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 48 |
Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT |
Súly | 74 gr |
ISBN | 9786156603043 |
Árukód | 2769670 / 1215587 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
275 pontot szerezhet
Utolsó darabok
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes