A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan
libri könyvkiadó kft. | 2023 | MAGYAR nyelvű | KEMÉNYTÁBLA | 256 oldal
Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?
A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.
- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
- Látványos, informatív illusztrációk.
Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | libri könyvkiadó kft. |
|---|---|
| Kiadás éve | 2023 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 256 |
| Borító | KEMÉNYTÁBLA |
| Súly | 1130 gr |
| Illusztráció | SZÍNES FOTÓKKAL |
| Fordító | Szkladányi András |
| ISBN | 9789636042486 |
| Árukód | 2726705 / 1184389 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes


















