A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról! Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát? Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor? Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket? Hogyan marad a hal szaftos sütéskor? A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
A Libri Könyvesboltjai jelenleg zárva tartanak, így az online rendelt termékek bolti átvételére nincs lehetőség.
5% kedvezmény! Kosárba
6 999 Ft
6 649 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 664 pont
Olvasói értékelések
8 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3