Házi készítésű tejtermékek

cser kiadó  | 2007  | puhatáblás, ragasztókötött  |  60 oldal

Libri Antikvárium
Tartalom: 1. Bevezetés és történeti áttekintés 2. A tej minősége 3. Mikroorganizmusok a tejfeldolgozásban 4. A tej kezelése 5. A tej szerepe a táplálkozásban 6. Higiéniai és környezeti feltételek 7. A tejfeldolgozás segédanyagai 8. Hasznos eszközök 9. A tejtermékek készítése 10. Receptek 11. Minőségvizsgálat érzékszervi értékeléssel 12. Tejtermékek a szépségápolásban 13. Egyes tejtermékekre vonatkozó hazai előírások A tejtermékekre vonatkozó követelmények
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 11 790 Ft

A termék megvásárlásával

1 179 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - könyvtári
Az előzéklapon könyvtári pecséttel
Kiadó cser kiadó
Kiadás éve2007
Oldalak száma:60
Súly180 gr
ISBN2399956741111
ÁrukódSL#2111014692
Kötéspuhatáblás, ragasztókötött

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 11 790 Ft

A termék megvásárlásával

1 179 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Náray Tamás: Barbara - Az esélyNáray Tamás: Barbara - Az esély