Rostban gazdag ételek egyszerűen
boook kiadó kft | 2025 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS | 168 oldal
Az élelmi rostokban gazdag étrend segíthet az egészségmegőrzésben és számos betegség megelőzésében, mégis kevesen tudják, hogyan valósítható meg a mindennapokban. A téma iránt elkötelezett dietetikus szerzők, Soltész Erzsébet és Gajda Zoltán a rostban gazdag táplálkozás témáját szakmai alapossággal, mégis olvasmányosan járják körül ebben a kiadványban. A rostok szupererejének bemutatása mellett foglalkoznak a mikrobiom egyensúlyának jelentőségével, táplálkozással való kapcsolatával, a változatos, kiegyensúlyozott étrend legfontosabb elveivel. Gyakorlati tanácsokkal segítik a rostbevitel fokozatos felépítését: útmutatót kapunk a termékjelölések értelmezéséhez, tippeket az otthoni sütés-főzéshez.
Sokszor fellapozható hasznos kézikönyv és receptgyűjtemény ez a tudatosan táplálkozó, saját és családja étrendjére odafigyelő Olvasó számára. Az 57 színes, rostban gazdag étel receptje között találhatók újszerű fogások és hagyományos ételek is, az elkészítést segítő praktikákkal.
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2025. 11. 27.
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
| Kiadó | boook kiadó kft |
|---|---|
| Kiadás éve | 2025 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 168 |
| Borító | PUHATÁBLÁS |
| Súly | 700 gr |
| ISBN | 9786156488602 |
| Árukód | 2802509 / 1236241 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2025. 11. 27.
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás















