Váncsa István

Francia lakoma - Receptek és történetek a gasztronómia hazájából

open books  | 2025  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  917 oldal

Váncsa István hat évvel ezelőtt megjelent és rögtön klasszikussá vált Lakoma című monumentális szakácskönyvsorozatának harmadik kötetét bővített kiadásban, nyolcszáznegyven recepttel és huszonkilenc szórakoztató, lebilincselő gasztroesszével veheti kézbe az olvasó. A Francia lakoma egyszerre kimeríthetetlen szakácskönyv és sziporkázóan szellemes, mesterien megmunkált irodalmi szöveg, melyből kiderül, hogyan lett egy Madeleine Polmier nevezetű szobalány Proust ikonikus süteményének névadója, mi köze az athéni demokrácia szárba szökkenésének az osztrigahéjhoz, vagy a boullabaisse nevű híres hallevesnek Vénus Marssal megejtett félrelépéséhez, és mit szólt az egészhez Vulcanus.

Profi szakácsoknak, kezdő és haladó konyhaművészeknek, a kultúrtörténet szerelmeseinek egyaránt kötelező olvasmány.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Kiadói ár: 9 999 Ft

A termék megvásárlásával

999 pontot szerezhet



Személyes átvétel 1-3 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 1-3 munkanap

Kiadó open books
Kiadás éve2025
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:917
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly1344 gr
ISBN9789635725762
Árukód2800483 / 1234747

Elérhető még:

E-könyv

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Kiadói ár: 9 999 Ft

A termék megvásárlásával

999 pontot szerezhet



Személyes átvétel 1-3 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 1-3 munkanap

Libri PlanAll: Világolvasó 2026Libri PlanAll: Világolvasó 2026