Dr. Szentirmai Lászlóné Horváth Imréné

Borászati és üdítőital-ipari minőségbiztosítás, laboratóriumi gyakorlatok

agrárszakoktatási intézet  | 2004  | papír / puha kötés  |  216 oldal

Libri Antikvárium
A BORÁSZATI ÉS ÜDÍTŐITAL-IPARI TECHNIKUS, AZ ÉLELMISZER-IPARI TECHNIKUS ÉS A BORÁSZ SZAKKÉPZÉS TANKÖNYVE
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 000 Ft

A termék megvásárlásával

300 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:közepes állapotú antikvár könyv - aláhúzásokkal
Kiadó agrárszakoktatási intézet
Kiadás éve2004
Oldalak száma:216
Súly300 gr
ISBN2310017841052
ÁrukódSL#2112505493
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 000 Ft

A termék megvásárlásával

300 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Moa Herngren: Az örökségMoa Herngren: Az örökség