A bor készítése és kezelése
nemzeti örökség kiadó | 2024 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 327 oldal
A mai Magyarországon újra reneszánszát éli a borkészítés és a különféle borbemutatók, bormustrák, fesztiválok ideje. Szinte minden jelentős szőlőtermelő vidékünkön zajlanak ilyen események, amik egyre népszerűbbek és évről-évre mindig nagyobb az érdeklődők, borkedvelők létszáma.
A termék megvásárlásával
484 pontot szerezhet
Utolsó darabok
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | nemzeti örökség kiadó |
---|---|
Kiadás éve | 2024 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 327 |
Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT |
Súly | 556 gr |
Illusztráció | FEKETE-FEHÉR ILLUSZTRÁCIÓKKAL |
ISBN | 9786156788313 |
Árukód | 2785645 / 1226175 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
484 pontot szerezhet
Utolsó darabok
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes