Király Elemér  |  Zsigmond Ferenc

Borkezelés

nemzeti örökség kiadó  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  62 oldal

A szüretet követően nagyon fontos feladattá válik a must, illetve a bor kezelésének hogyanja. Ahhoz, hogy minőségi bort készítsünk, körültekintően mindenre oda kell figyelnünk. Legyen az a hordók, a présház, a pince tisztasága és a megfelelő előkészítő műveletek sorrendje, valamint a bor erjedésével és érésével járó teendők alkalmazása.
Ebben nyújt nagy segítséget a két kiváló borász könyve.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 500 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 325 Ft

A termék megvásárlásával

332 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Kiadó nemzeti örökség kiadó
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:62
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly96 gr
IllusztrációFEKETE-FEHÉR ILLUSZTRÁCIÓKKAL
ISBN9786156788436
Árukód2787850 / 1227762

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 500 Ft
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 325 Ft

A termék megvásárlásával

332 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Alekszej Navalnij: HazafiAlekszej Navalnij: Hazafi