Bártfai Laci bácsi húsos szakácskönyve

vagabund kiadó  | 2007  | puhatáblás, ragasztókötött  |  208 oldal

Libri Antikvárium
A hús táplálkozásunk legfontosabb és legértékesebb és talán legízletesebb nyersanyaga. Nemcsak azért, mert a legváltozatosabb ételek készíthetők belőle, hanem azért is, mert olyan - szervezetünk számára pótolhatatlan - tápanyagokat tartalmaz, amelyeket más úton nem tudunk megszerezni. Bártfai Laci bácsi szakácskönyvének éppen az a legfőbb célja, hogy a különféle állatfajták felhasználási lehetőségét megismertesse. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen húst választunk egy igazi magyaros húsleveshez, egy szelet hirtelen sült húshoz, vagy a pörkölthöz, mert az eltérő elkészítési módokhoz más és más állat más és más húsrésze a legalkalmasabb. Mindez erősen meghatározza az étel minőségét, élvezeti értékét, tápanyagtartalmát, ráadásul másmilyen étel szükséges egy nehéz fizikai munkát végző egészséges szervezetnek (pl. marhapörkölt nokedlivel) és más kell egy legyengült, beteg szervezetnek (pl. párolt hús főtt burgonyával). De mindent összegezve könyvünk azoknak a nagyétkűeknek készült, akik legszívesebben húst ennének hússal.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 350 Ft

A termék megvásárlásával

235 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Saját fénykép.
Kiadó vagabund kiadó
Kiadás éve2007
Oldalak száma:208
Súly100 gr
ISBN0559001451446
ÁrukódSL#2106083179
Kötéspuhatáblás, ragasztókötött

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 350 Ft

A termék megvásárlásával

235 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa