Húsimádók könyve
central médiacsoport zrt. | 2016 | MAGYAR nyelvű | KEMÉNY KÖTÉSBEN | 320 oldal
Tudd meg, milyen a kiváló minőségi hús. Ismerd meg a szakértők vágási technikáit, tanuld meg, hogyan kell pihentetni, pácolni, előkészíteni és elkészíteni a különféle húsfajtákat.
Válogass a több mint 300 recept közül! Szárnyasok, sertés- és marhaételek, vadhúsok és valódi húskülönlegességek is szerepelnek ebben a mindent átfogó könyvben.
Hozd ki a legtöbbet magadból és a húsból. Készíts te is tökéletes marhasültet, valódi görög báránypörköltet vagy akár hamisítatlan BBQ-oldalast. Fedezd fel a húskészítés valódi művészetét!
Személyes átvétel 2-5 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-5 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | central médiacsoport zrt. |
---|---|
Kiadás éve | 2016 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 320 |
Borító | KEMÉNY KÖTÉSBEN |
Súly | 1774 gr |
Illusztráció | SZÍNES FOTÓKKAL |
Fordító | Várady Soma |
ISBN | 9789633412060 |
Árukód | 2690337 / 1160654 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Személyes átvétel 2-5 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-5 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes