A legújabb és legteljesebb budapesti szakácskönyv és házi cukrászat

caesar verlag  | 2004  | kemény kötés  |  521 oldal

Libri Antikvárium
A híres magyar szakács és cukrász száz éve megjelent könyve nem csupán szakácskönyv, hanem a főzés művészetének mester nélküli elsajátításának tankönyve is. A híres magyar és francia szakácsművészek nyomán összeállított kétezer recept mellett, megtanít minket a tálalás, a terítés, a fölszeletelés, a csupa természetes eredetű főzési anyagok pontos ismeretére, segit az évszaknak megfelelő étlapok tervezésében. Aki azt hiszi a száz évvel ezelőtt megirt kétezer recept korszerűtlen, az súlyosan téved.A kötet ugyanis, megismertet minket a levesek, előétkek,mártások, mindenféle húsnemek,zöldségek, saláták, főtt és sült tészták, torták, cukrászsütemények, cukorkák, italok és a befőzés ízletes és pontos készítési módjaival, a rég elfelejtett füszerek használatával. A könyvet kétszáz eredeti kép,ábra is illusztrálja.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 320 Ft

A termék megvásárlásával

432 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Saját képpel.
Kiadó caesar verlag
Kiadás éve2004
Oldalak száma:521
Súly400 gr
ISBN2399985452767
ÁrukódSL#2109168551
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 320 Ft

A termék megvásárlásával

432 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Robert Greene: The 48 Laws of PowerRobert Greene: The 48 Laws of Power