Illés Vince Levente  |  Kocsonya Kálmán  |  Vomberg Frigyes

MAG - Modern Alap Gasztronómia

si-ker' 993  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  260 oldal

A MAG célja az ételkészítés szakmai alapjainak bemutatása. Konyhatechnológiákat ismertet formabontó megközelítésben, útmutatókkal segíti a szakoktatók munkáját, és mindazokat, akik az ételkészítési szakma elsajátítására vállalkoztak.
Étkezési szokásaink megváltoztak, új gasztronómiai irányzatok születtek, nemcsak a nagyvilágban, de Magyarországon is a gasztronómiai forradalom idejét éljük. Ennek következményeként a hazai munkaerőpiacon is hatalmas az igény az azonnal használható tudással rendelkező szakácsok iránt. Olyan tudásanyaggal rendelkező szakemberekre van szükség, akik kiválóan ismerik a MAG-ban szereplő konyhatechnológiákat és képesek is azt a gyakorlatban alkalmazni.
A MAG egyesíti az általános mellett a modern gasztronómiai konyhatechnológiák alapjait, valamint egyedülálló módon, az éttermi cukrászat tanait is.
A MAG gyakorlati segítséget nyújt. A technológiák ismertetését a fejezetek végén található QR kódokon keresztül elérhető képek, fázisfotók és videó anyagok illusztrálják, valamint könyvjelző formájában puskát is ad a mértékegység átváltásokhoz.

Sajátítsd el a technológiákat, hogy a legjobb helyeken dolgozhass!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
7 505 Ft

A termék megvásárlásával

750 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó si-ker' 993
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:260
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly818 gr
IllusztrációFEKETE, FEHÉR FOTÓKKAL
ISBN9789638987570
Árukód2721700 / 1180511

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
7 505 Ft

A termék megvásárlásával

750 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Pörgős PéntekPörgős Péntek