MAG - Modern Alap Gasztronómia
si-ker' 993 | 2024 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 260 oldal
Étkezési szokásaink megváltoztak, új gasztronómiai irányzatok születtek, nemcsak a nagyvilágban, de Magyarországon is a gasztronómiai forradalom idejét éljük. Ennek következményeként a hazai munkaerőpiacon is hatalmas az igény az azonnal használható tudással rendelkező szakácsok iránt. Olyan tudásanyaggal rendelkező szakemberekre van szükség, akik kiválóan ismerik a MAG-ban szereplő konyhatechnológiákat és képesek is azt a gyakorlatban alkalmazni.
A MAG egyesíti az általános mellett a modern gasztronómiai konyhatechnológiák alapjait, valamint egyedülálló módon, az éttermi cukrászat tanait is.
A MAG gyakorlati segítséget nyújt. A technológiák ismertetését a fejezetek végén található QR kódokon keresztül elérhető képek, fázisfotók és videó anyagok illusztrálják, valamint könyvjelző formájában puskát is ad a mértékegység átváltásokhoz.
Sajátítsd el a technológiákat, hogy a legjobb helyeken dolgozhass!
A termék megvásárlásával
750 pontot szerezhet
Utolsó darabok
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | si-ker' 993 |
---|---|
Kiadás éve | 2024 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 260 |
Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT |
Súly | 818 gr |
Illusztráció | FEKETE, FEHÉR FOTÓKKAL |
ISBN | 9789638987570 |
Árukód | 2721700 / 1180511 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
750 pontot szerezhet
Utolsó darabok
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes