S.T. Sky

Most főzünk, vagy dumálunk?

helma kiadó  | 2024  | MAGYAR nyelvű

Szakácskönyvből sosem elég. Van, aki a receptek, más a színes fotók miatt vásárolja. Aztán olyan is van, aki azért, mert tényleg elképzelése sincs, mit főzzön, kellenek az újabb és újabb ötletek.

Sky és vendégei nem szakácsok, de még csak nem is cukrászok, sőt, ha igazat akarunk mondani, még csak nem is feltétlenül konyhatündérek. Legalább is nem mindenki. Hogy mégis vették a bátorságot, és szakácskönyvet írtak? Nem is akármilyet, RENDHAGYÓT? Na, igen, mert legalább annyi benne a jó sztori, mint a házias recept. Ráadásul ezek egyikéhez sem kell szakembernek lenned, hogy el tudd készíteni. Sky szavaival élve - konyhaszüzek is megpróbálhatják! Legfeljebb, ha nem sikerül, még mindig szórakozhatnak egy jót a történeteken.

Vendégek:
Szabó Borka - író, könyves szakember; Sike Erzsébet (Zsike) - énekesnő, dalszövegíró; Pető Fanni (Fay) - MKMT-nagykövet, borítótervező; Pálinkás Angéla (Angi) - MKMT-nagykövet, könyvblogger; Pintér Tünde - háziasszony, Sky unokanővére; Menyhei Mónika (Moncsi) - költő, könyvblogger; K. Kormos Noémi - MKMT-nagykövet, író; Goran Episcopus - költő, író, illusztrátor, felszentelt pap; Dvariecki Bálint - a Helma Kiadó ügyvezetője; Budai Ferenc (Fecó) - költő, író, ezermester.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 3 599 Ft

A termék megvásárlásával

359 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadó helma kiadó
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Belelapozás epub mobi
Formátum EPUB MOBI
Árukód2781456 / 8153053

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 3 599 Ft

A termék megvásárlásával

359 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Robert Greene: The 48 Laws of PowerRobert Greene: The 48 Laws of Power