Bártfai Laci bácsi magyaros szakácskönyve

vagabund kiadó  | 2007  | papír / puha kötés  |  208 oldal

Libri Antikvárium
A magyar nemzeti ételeink markánsan különböznek más országok konyháitól. Az évszázadok folyamán az elődeinktől örökölt ételek mellett számos új hatás is érte a magyar konyhát, melyeket fokozatosan beépítettünk ételkészítési módozatainkba. Jellegzetességünk a sokféle alapanyag, az egyedi konyhatechnológiai műveletek és a sajátos fűszerezés, illetve ezek együttes használata. / Ránk jellemző, egyedi ételeink a pörköltek és a lecsók, ráadásul ezeket sem egyformán főzzük, tájegységenként változó az ételek elkészítési módja. Bártfai Laci bácsi, most a nagy elődök - Gundel János, Dobos C. József, Túros Lukács, Venesz József és Glück Frigyes - nyomdokain haladva megosztja önökkel a tradicionális magyar konyha korszerű, de hagyományőrző receptjeit.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - kopottas
A védőborító hátulján árcimke maradvány van.
Kiadó vagabund kiadó
Kiadás éve2007
Oldalak száma:208
Súly400 gr
ISBN2310010297078
ÁrukódSL#2112322371
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Luke Smith: F1 - A rajtrácsonLuke Smith: F1 - A rajtrácson