Toszkána ízei
kossuth kiadó zrt | 2022 | MAGYAR nyelvű | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS | 238 oldal
Toszkánában nemcsak a táj és a reneszánsz emlékek szépsége, de a toszkán konyha is egyedi módon ejti rabul az ember szívét. A szicíliai születésű szerző, Cettina Vicenzino könyvében e régió féltve őrzött, ínycsiklandó receptjeit és különlegességeit kutatva indul kulináris felfedezőútra.
Legyen szó egy jó aperitivóról, egy olyan egyszerű ételről, mint a ribollita, egy kifinomult húsos fogásról, mint a bistecca alla fiorentina, vagy a közkedvelt torta della nonna, ehhez a 70 hagyományos és új recepthez a szerző felkereste a helyi juhtenyésztő-sajtkészítőt, a fagylaltkészítőt, a vidéki gazdaságokat, vagy éppen Maremma Michelin-csillagos séfnőjét, hogy első kézből ismerje meg e különleges vidék kulináriáját.
Vigyék a konyhájukba Toszkána pompás ízeit!
Benvenuti!
A termék megvásárlásával
854 pontot szerezhet
Személyes átvétel 2-5 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-5 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | kossuth kiadó zrt |
---|---|
Kiadás éve | 2022 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 238 |
Borító | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS |
Súly | 952 gr |
Illusztráció | SZÍNES FOTÓKKAL |
Fordító | Nimila Ágnes |
ISBN | 9789635447367 |
Árukód | 2763875 / 1211530 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
854 pontot szerezhet
Személyes átvétel 2-5 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-5 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes