Az ételkészítés technológiája II. 1. rész - Tankönyvpótló jegyzet

közgazdasági és jogi könyvkiadó  | 1969  | papír / puha kötés  |  326 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 990 Ft

A termék megvásárlásával

299 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:közepes állapotú antikvár könyv - foltos - kopottas
Néhány apró külalak-hiba, apró szamárfül
Kiadó közgazdasági és jogi könyvkiadó
Kiadás éve1969
Oldalak száma:326
Súly400 gr
ISBN0739000548044
ÁrukódSL#2107566037
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 990 Ft

A termék megvásárlásával

299 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Shona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolyaShona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolya