Az ételkészítés technológiája II. 1. rész - Tankönyvpótló jegyzet
közgazdasági és jogi könyvkiadó | 1969 | papír / puha kötés | 326 oldal
A termék megvásárlásával
299 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Állapot: | közepes állapotú antikvár könyv - foltos - kopottas |
|---|---|
| Néhány apró külalak-hiba, apró szamárfül | |
| Kiadó | közgazdasági és jogi könyvkiadó |
| Kiadás éve | 1969 |
| Oldalak száma: | 326 |
| Súly | 400 gr |
| ISBN | 0739000548044 |
| Árukód | SL#2107566037 |
| Kötés | papír / puha kötés |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
299 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes


































