Batár Zsolt Botond  |  Dr. Kanyó Terézia

A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 2.

teleki sámuel kulturális egyesület  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  174 oldal

A hasonló című első kötet kiegészítése; érdekességek, különlegességek; tartósítási eljárások; 260 magyar és nemzetközi recept ajánlása.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 500 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 325 Ft

A termék megvásárlásával

332 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó teleki sámuel kulturális egyesület
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:174
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly464 gr
Illusztráció176 KÉP
ISBN9786158136068
Árukód2765285 / 1212690

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 500 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 325 Ft

A termék megvásárlásával

332 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!