Üzleti iskola - A network marketing üzlet további nyolc rejtett értéke - a pénzkereseti lehetőségen felül

A Gazdag papa, szegény papa és A Cashflow-négyszög szerzőinek következő könyve azokhoz szól, akik szívesen segítenek másoknak. Megtudhatjuk: Hogyan építhetünk ki a leggyorsabban "C" negyedes vállalkozást; Miért keresnek és építenek a világ leggazdagabb emberei halózatokat, amíg mindenki más munkát keres?
Utolsó ismert ár:
1 377 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Mészáros Szilárd
Évekkel ezelőt foglalkoztam MLM hálozat építéssel, pontosabban tanultam, de nem csináltam. Most világosodott meg mi a titka és miért ilyen hatékony az MLM. A leggyorsabb módja a ...
Váradi Péter
Ez a sorozat rendbetette fejemben azokat a dolgokat,amit eddigi életem (33 év)alatt megtapasztaltam,de rendszrezni tudatosan nem tudtam... Miközben olvastam, valóban kellett a fejfedő, annyiszor csaptam a homlokomra.:) Aki bármit el szeretne érni az életében, és most nem csak zsebfekély szindróma alatt értem, annak nagyon ajánlom! Ez olyan sorozat,ami laikusoknak is messzemenőkig érthető... Hiányt pótol a témában! Olvasás,és értelmezés után sok sikert kívánok mindenkinek,a "tanultak" gyakorlatban való alkalmazásához!

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
ChatBot