Robert B. Cialdini

Hatás - Bővített, átdolgozott kiadás - A befolyásolás pszichológiája

hvg könyvek  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  568 oldal

"Robert Cialdini megvalósította a lehetetlent: tökéletesített egy remekművet."

Daniel Kahneman közgazdasági Nobel-emlékdíjas pszichológus


Milyen hatások alapján döntünk? Miért képesek egyesek meggyőzni bennünket, míg mások nem? Mi hat ránk, amikor engedünk egy reklám csábításának? Hogyan lehet rávenni az embereket, hogy olyan ügyeket támogassanak, amelyeket korábban eszük ágában sem volt?

Robert B. Cialdini szociálpszichológus, a befolyásolás világhírű szakértője évtizedek óta foglalkozik ezekkel a kérdésekkel. Kutatásai és gyakorlati tapasztalatai alapján foglalta össze a hatékony, etikus meggyőzés alapelveit és eszköztárát a Hatás című művében, amelynek bővített, átdolgozott kiadása az ismeretek frissítésén, az új kutatási eredmények bemutatásán túl rengeteg izgalmas, aktuális példával gazdagodott.

A befolyásolás alapelveinek tárgyalását kiterjesztette korunk mindennapi interakcióira és a közösségi médiumokra, valamint megismertet az újonnan felfedezett, hetedik univerzális meggyőzési alapelv, az egység hatásával. A gyakorlati tanácsokban és tudományosan dokumentált megállapításokban gazdag kötet nemcsak az üzleti és a kommunikációs szakmában tevékenykedőknek, de a rábeszélők hatása ellen védelmet kereső fogyasztók számára is elengedhetetlen olvasmány.
"A Hatás legújabb változata csodálatosan gazdag és magával ragadó beszámoló arról a finom erőről, amelyet az emberek egymásra gyakorolnak."

Daniel Kahneman közgazdasági Nobel-emlékdíjas pszichológus, többek között a Gyors és lassú gondolkodás szerzője"A Hatás legújabb kiadása az elmúlt ötven év egyik legfontosabb üzleti és viselkedési könyve."

Daniel H. Pink,

a Megbánásban rejlő erő,

Eladni emberi dolog és a Motiváció 3.0 szerzője"Aki azt akarja, hogy kommunikációs vagy tárgyalási képességei a legmagasabb szinten legyenek, annak el kell olvasnia ezt a könyvet!"

Chris Voss,
a Tárgyalj úgy, mintha az életed múlna rajta! szerzője"Klasszikus könyvének legújabb kiadásában a világ leggyakorlatiasabb szociálpszichológusa osztja meg bölcsességét és adja át személyes varázsát."
Richard Thaler, közgazdasági Nobel-emlékdíjas,
többek között a Rendbontók szerzője és a Nudge társszerzőjeRobert B. Cialdini a befolyásolás hatékony és etikus alkalmazásának világszerte elismert szakértője az üzleti és a tudományos életben. Az általa kidolgozott meggyőzési alapelvek napjainkban az értékesítés, a marketing, a menedzsment, a vezetés és a kommunikáció sarokköveivé váltak. Háromszoros The New York Times bestsellerszerző. Gyakran nevezik a "befolyásolás keresztapjának".

Jelenleg az Arizonai Állami Egyetem emeritus pszichológia- és marketingprofesszora, valamint az Influence at Work elnök-vezérigazgatója. Kiemelkedő kutatási eredményeinek és a viselkedéstudományhoz való hozzájárulásának elismeréseként az Amerikai Művészeti és Tudományos Akadémia, valamint a Nemzeti Tudományos Akadémia tagjává választották.

Magyarul megjelent művei: Előhatás (2017), Kis lépés, nagy hatás (2015), Hatás (2009).

"Ha csak egy könyvet olvashatnék arról, hogyan lehetnék hatékonyabb az üzleti életben és a mindennapokban, akkor a Hatás legújabb kiadását választanám. Cialdini varázslatos módon, egyszerűen és érthetően magyarázza el még a legbonyolultabb összefüggéseket is."

Katy Milkman,
a Pennsylvaniai Egyetem Wharton Iskolájának professzora
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 9 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 9 490 Ft

A termék megvásárlásával

949 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó hvg könyvek
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:568
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly1060 gr
IllusztrációKÉPEKKEL
FordítóBojtár Péter
FordítóGarai Attila
ISBN9789635654598
Árukód2781955 / 1224366

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 9 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 9 490 Ft

A termék megvásárlásával

949 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal