Janata Kriszta

Szövegírás szenvedéllyel - Nincs rossz szöveg, csak élettelen!

mc systems kft.  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | RAGASZTÓKÖTÖTT  |  196 oldal

Írsz termékleírásokat? Cikkeket? Kampány emaileket? Hirdetéseket, szórólapokat, honlap szövegeket, posztokat?

Figyelj: Te meg tudod fogalmazni nyersen. Én pedig fel tudom tuningolni, életre kelteni, táncra perdíteni, hogy öröm lesz olvasni, és ezért izgalmas lesz Tőled vásárolni!
Mit szólsz hozzá?

A Te szöveged + ez a könyv = vibráló, izgalmas, életteli marketingszövegek.
Meddig akarod még beérni gyengébbel?
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 800 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 510 Ft

A termék megvásárlásával

551 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó mc systems kft.
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:196
BorítóRAGASZTÓKÖTÖTT
Súly532 gr
ISBN9786158083508
Árukód2710303 / 1171623

Vásárlói értékelések, vélemények

(53 vélemény)
Juhász Emese
2021. 05. 19.

Imádtam! A munkám során rendkívül fontos a szövegírás, a kommunikáció. Kriszta könyvét nem tudtam letenni, szuperhasznos, motiváló, inspiráló. A legcsodásabb, hogy nem száraz elmélet, amibe gyorsan bele is fulladsz, hanem rengeteg példa és gyakorlat, ami visz előre, doppingol. Amennyiben nem vagy rest és meg is csinálod a feladatokat, a végére eléri a könyv a célját, mérföldkövekkel jobb szövegeket fogsz írni. Ez miért fontos és kinek? Manapság szinte minden vállalkozónak, pláne akkor, ha nem tudja kiszervezni ezt a feladatot másnak, de alapvetően mindenkinek meleg szívvel ajánlom, aki szeretne színesebben kommunikálni, nagyobb eredményeket elérni az életben szavak, érzések segítségével. Ez nem az a könyv, amit fogsz, elolvasol és félredobsz, hanem ott tartod magad mellett, bele-belenézel, amikor szükséged van egy szuper címsorra vagy netán egy ütős e-mail tárgyra. Hasonló, mint amikor utazol és a zsebedben van egy útikalauz, nem bújod non-stop, de minden adandó alkalommal előkapod, amikor a helyzet megkívánja. Végigkísér az úton.

Horváth Roland
2021. 05. 19.

Szuper könyv, ne hagyd ki!

Zubor Melissza
2021. 05. 20.

Ajánlom mindenkinek, aki a vállalkozása bejegyzéseit szeretné izgalmasabbá és könnyebben értelmezhetőbbé varázsolni. Volt szerencsém egy dedikált példányt kapni! :)

Gál Dániel
2021. 05. 25.

Gratulálok! :) remek kömyv volt!

Németh Hanna
2021. 05. 27.

Nem gondoltam volna, hogy létezik ennyire kézzel fogható anyag, ami segít a szövegírásban. Sokszor előveszem és használom a könyvben lévő anyagot. Nagyon tetszett hogy nem csak a "megoldások vannak ott", hanem tényleg tanít is a könyv: elmagyarázza és megérteti a miért-eket és utána pedig gyakorlati példákon keresztül segíti a beépülést. Egyszerűen fantasztikusan van felépítve a könyv és Janata Kriszta remek szakember a témában.

Bálint Erika
2021. 05. 27.

Ez a könyv egy biztos pont, amikor írnom kell valamiről. Legyen az csak egy figyelemfelhívó mondat, vagy egy aktivitásra ösztönző hírlevél. Nekem igazi megváltás, hogy végre nem kell napokig vagy hetekig törnöm a fejem. Örülök, hogy sikerült megszereznem!

Timár Dániel
2021. 05. 29.

Szövegíróként dolgozok, úgy voltam vele, hogy ha egy jó gondolatot olvasok Krisztától, akkor már megérte. Még csak az 1. fejezetet fejeztem be, de már most ki kell jelentem: teljesen megérte. A könyv nagyon jól van szerkesztve, jók a feladatok, én gimi végére kötelezővé tenném, de mindenkinek kihagyhatatlan, akik szöveget írnak.

Aranyos Zsolt
2021. 05. 29.

Tegnap vettem először a kezembe. Még frissek, ropogósak a szövegek. Olyan könyv, amit nem elolvasni, kiolvasni kell, hanem jól használni.

Hajnal Máté
2021. 05. 29.

Nem mindennap esik meg az emberrel, hogy egy ennyire fantasztikus és praktikus könyvet olvashat. Rengeteget tanultam belőle és ma már élvezettel írok szövegeket. Használtam bogcikkek, hirdetések és Facebook posztok írásához, de még a honlapom szövegéhez is. :)


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 800 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 510 Ft

A termék megvásárlásával

551 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány