Maggie Black

Középkori szakácskönyv

szkita szarvas kiadó  | 2005  | MAGYAR nyelvű  | FŰZVE  |  143 oldal

"Pompás és bőséges receptek gyűjteménye, amelyekből igen ízletes ételek készíthetők. Példaértékű munka, ilyen egy igazi történelmi igényességgel készített szakácskönyv." (Philippa Davenport, Financial Times) A néhai Maggie Black ételtörténészként és szabadúszó íróként alkotott. Számos kötet szerzőjeként ismerjük, amelyek között megtaláljuk az Étkezési és főzési szokások a XIX. századi Angliában, A brit főzőiskola öröksége és a Füstölt ételek készítése otthon című műveket csakúgy, mint a társszerzőként nevéhez fűződő Jane Austin szakácskönyve című kötetet.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
1 890 Ft

A termék megvásárlásával

189 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó szkita szarvas kiadó
Kiadás éve2005
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:143
BorítóFŰZVE
Súly460 gr
ISBN9638687819
Árukód2088593 / 1010326

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
1 890 Ft

A termék megvásárlásával

189 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!