Kedves ismeretlen

A Kedves Ismeretlen nevelődési regény: Krizsán Tamás története, azaz bukdácsolása a gyerekkorból az ifjúságig. Az élet díszlete ugyan kisszerű, egy Budapest környéki település se város se falu világa, de a célja annál nagyobb: Tamás családjának minden tagja az élet végső értelmét keresi, így jó fiúként ő sem tehet mást, mint hogy követi a családi... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Vagabund
A Könyvkolónián is ez a legmagasabbra értékelt könyv. Aki elolvassa, mind imádja. Tényleg ez az új Utas és holdvilág. Kultkönyv!
Bánáti
Én is nagyon szerettem ezt a könyvet, belevsztem a világába, de mondjuk nem lettem szerelmes a főhősbe. Talán mert férfi vagyok?
Háros Dorka
Imádom ezt a regényt. De lehet, hogy Krizsán Tamásba vagyok szerelmes? Fiúk, miért nem tudtok ilyenek lenni?
Lépai Gábor
Ez a legjobb könyv, amit mostanában olvastam. Olvastatja magát, és közben az ember nagyokat röhög, néha meg sír. Tele van érzelemmel, de nem nyálas. Fiatalokról szól, azt nem tudom, hogy öregek is élvezni tudják-e. Majdnem egy kiló, de mindig a táskámban van.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5