Ünnepi ételeink - Borral készült ételek a szakácsművészetben

a vitalon etalon bt.  | 2005  | kemény kötés  |  119 oldal

Libri Antikvárium
Meggyőződésem, hogy nemcsak az ételhez lehet lehet megfelelő bort találni, hanem egy nagyszerű borhoz is tudni kell hozzáillő ételt készíteni! A borral főzést azért nem kedvelik sokan, mert az ,,ereje" elfő, s ugye az a legjobb az egészben. A különbség akkora, mint a kellőképpen sózott és a sótlan étel között. Az első esetben előjön az alkotórészek ízvilága, míg a sótlan esetében minden rejtőzve marad. Ott vannak az aromák, zamatok, illatok, s azok mind-mind az ételbe kerülve a részünkké válnak. Ezt a receptgyűjteményt azoknak ajánlom, akik nem akarnak csalódni!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
újszerű, szép állapotban
Kiadó a vitalon etalon bt.
Kiadás éve2005
Oldalak száma:119
Súly500 gr
ISBN2399956267345
ÁrukódSL#2111006478
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Shona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolyaShona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolya