Fermentált konyha - Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig
hvg könyvek | 2022 | MAGYAR nyelvű | KEMÉNYTÁBLA | 351 oldal
A szerzők a fermentálás alapjai mellett több mint 100, erjesztett alapanyagok felhasználásával készült receptet mutatnak be a reggelitől a vacsoráig.
Sok közülük a hagyományos magyar konyha kedvelt, ám kissé elfeledett fogásait eleveníti fel egy kis csavarral, de a nemzetközi konyha által inspirált ételek közül is válogathatunk. Több meglepő és kreatív desszertötlettel is gazdagodhatunk, mint például a káposztás körtetorta vagy a céklás kuglóf.
A tej-, tojás- és gluténmentes diéta követőiként is számos tippet kapunk, és könnyedén varázsolhatunk egészséges és ízletes ételeket az asztalunkra.
Horváth Judit a Mentes Kovászműhely Facebook-csoport alapítója, recepteket fejleszt. Tej- és gluténérzékenyeknek tart mentes főzőtanfolyamokat, így nekik sem kell nélkülözniük a finom fogásokat, a jó kenyeret vagy a hagyományos süteményeket.
Király Ágnes A fermentálás akkor vált az élete részévé, amikor egészségügyi problémáira kereste a megoldást. A fermentálás mára a hivatásává vált. A FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás - tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója. Egyszerűen fermentálj c. könyve 2021. egyik legnagyobb gasztronómiai könyvsikere volt.
A termék megvásárlásával
807 pontot szerezhet
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | hvg könyvek |
|---|---|
| Kiadás éve | 2022 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 351 |
| Borító | KEMÉNYTÁBLA |
| Súly | 1334 gr |
| Illusztráció | SZÍNES KÉPEKKEL |
| Fotózta | Kaunitz Tamás |
| ISBN | 9789635652815 |
| Árukód | 2761922 / 1210003 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
807 pontot szerezhet
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes


























