Sebastian Dickhaut; Cornelia Schinharl

Az olasz konyha alapjai

magyar könyvklub  | 2003  | papír / puha kötés  |  168 oldal

Libri Antikvárium
Az olasz konyha megszállottja? A főzés alapkönyvének rajongója? A sütés alapkönyvének imádója? Úgy gondolja, hogy a sütés-főzés alkotás? Benvenuto! Üdvözöljük! Önnek igazán új könyvünk lapjai mellett a helye! Ismerje meg az olasz konyha mesterfogásait, legjellemzőbb ízkompozícióit több mint száz csodás receptben megénekelve!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 690 Ft

A termék megvásárlásával

369 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Megtört gerinc.
Kiadó magyar könyvklub
Kiadás éve2003
Oldalak száma:168
Súly600 gr
ISBN2310016605822
ÁrukódSL#2112677791
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 690 Ft

A termék megvásárlásával

369 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Ulrike Fuchs: Egy cukrászda BudánUlrike Fuchs: Egy cukrászda Budán