Az ételkészítés technológiája II. 1-2.
közgazdasági és jogi kiadó | 1974 | papír / puha kötés | 1098 oldal
A termék megvásárlásával
350 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Állapot: | jó állapotú antikvár könyv |
|---|---|
| Kiadó | közgazdasági és jogi kiadó |
| Kiadás éve | 1974 |
| Oldalak száma: | 1098 |
| Súly | 1000 gr |
| ISBN | 2399991189213 |
| Árukód | SL#2109106009 |
| Kötés | papír / puha kötés |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
350 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes


























