Drága kéj - Igaz történet alapján - Egy magyar luxusprostituált és egy budai milliárdos története

A nő a legkeresettebb magyar luxusprostituált. A férfi budai milliárdos, a leggazdagabb üzletemberek egyike. Túlfűtött, durva szenvedélyen alapuló viszonyuk során elmerülnek a legmélyebb perverzióban, s közben a nő megjárja a poklok poklát... A Hamis gyönyörben megismert Szofi igaz története révén bepillantást nyerünk a hazai felső tízezer és a... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 564 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
nybea
Nagyon tetszett mind a kettő könyv, de én vártam volna egy 3.-at hiszen nem lett vége a 2. résznek.. :/ Lehet csak én látom így, de szerintem jó lenne egy folytatás!
bjuditka
Nekem nagyon tetszett mind a ket könyv.Sokan az hiszik ,hogy csak egy könyvek.En azt mondom hogy lehet több valösag alapja es ez egy igaz törtenet volt valamikor. Aki nem ebben a vilagba el amiben ez a nö volt ne itelkezzen. A mostani vilagban nagyon sokan igy elnek ahogy ez a nö elt vagy el meg.
Horváth Olívia Bettina
Lehet néhol kicsit hatásvadász a körítést, de egy jó sztorit..életrajzi könyvet(hiszen itt egy nő életéről van szó) enélkül nem igazán lehet eladni... Ezeken felül, viszont megrendítő az a világ ami elénk tárul, az első és második részben egyaránt. Remélem lesz folytatása és jobbra fordul a nő élete.
wiZ
Az első könyvét olvastam a hölgynek ... nagy erőkkel átpörgetve az unalmasabbnál unalmasabb kliséket, sablonos és üres ellenben hatásvadász körmondatokat. Katasztrófa, hogy a téma önmagában eladja a könyvet, másodszorra is.
Paluch Mónika
Mind a két rész nagyon jó,csak ajánlani tudom mindenkinek!!
Timi
Nagyon szuper könyv! Ajánlani tudom csak mindenkinek! Az első könyv is nagyon jó és ez is! :)
Kis Judit
Nagyon jó, nekem jobban tetszett, mint az első rész. Tanulságos...
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2