Kútvölgyi Mihály  |  Viga Gyula

Kecske ételek - Megőrzött ízek VI.

MEGŐRZÖTT ÍZEK

timp kiadó kft.  | 2009  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  88 oldal

A kecske húsa kiváló minőségű, magas fehérje és alacsony zsírtartalom jellemzi. A sok gyógynövényt legelő állatok húsa sajátosan ízletes, ezért erőteljes és pikáns fűszerezést igényel. Apafi Mihály erdélyi fejedelem felesége, Bornemissza Anna 1680 körül készült szakácskönyve már több mint harminc étekcsemegét ír le, amiket kecskefiúból (a kecskegida elnevezése a régi erdélyi nyelvben) készítettek a fejedelmi udvarban. Az igazi csemege e mellett még a kecsketej és a belőle változatos módon készült sajtok. Könyvünkben az ételfőzők visszanyúlnak a régmúlt hagyományaihoz, de bepillantást nyerhetünk az új fajta főzési technikákba is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 610 Ft

A termék megvásárlásával

361 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó timp kiadó kft.
Kiadás éve2009
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:88
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly540 gr
Sorozat MEGŐRZÖTT ÍZEK
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
ISBN9789639614024
Árukód2088642 / 1057143

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 610 Ft

A termék megvásárlásával

361 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat