Kútvölgyi Mihály
0 | timp kiadó kft. | 2008
A búza, a liszt és a kenyér szentháromsága végigvonul Európa történelmén, de rögtön hozzátehetjük...
Szállítási idő:
2-4 munkanap
171 pontot ér

0 | timp kft. | 2005
Szállítási idő:
2-4 munkanap
190 pontot ér

0 | biokultúra hungária ökológiai | 2016
Azt írják a régi kertészeti könyvek, hogy ,,minden jóravaló birtoknak és gazdaságnak...
Igényelhető
0 | timp kiadó kft. | 2012
Igényelhető
0 | timp kiadó kft. | 2011
A magyar mangalica őseivel - a bakonyival és szalontaival együtt - évszázadokon át a magyarság...
Igényelhető
0 | timp kft. | 2010
Jó fél évszázada gyerekkoromban Üllőn a Berkes utcában még csépeltek a gazdáknál. Pajtásaimmal...
Igényelhető
0 | timp kiadó kft. | 2009
A kecske húsa kiváló minőségű, magas fehérje és alacsony zsírtartalom jellemzi. A sok gyógynövényt...
Igényelhető
0 | timp kiadó kft. | 2008
A búza, a liszt és a kenyér szentháromsága végigvonul Európa történelmén, de rögtön hozzátehetjük...
Igényelhető
0 | timp kiadó kft. | 2007
A vadaskertekben tartott vadak húsa sokáig a legfontosabb frisshús-forrás volt, nem hiányozhatott a...
Igényelhető
0 | timp kiadó kft. | 2007
Igényelhető
0 | timp kiadó kft. | 2006
Igényelhető
0 | timp kiadó kft. | 2006
Halat nem lehet gyorséttermi módon készíteni és enni, állva, autóvezetés közben, két munkafázis...
Igényelhető
0 | timp kiadó kft. | 2005
Igényelhető
5 | timp kiadó kft. | 2005
A paraszti élet hétköznapjainak fontos részesei voltak a szárnyasok. A ház körül, a kertben, a...
Igényelhető
0 | timp kiadó kft. | 2004
Az ember ősidők óta fogyaszt növényeket, virágokat. Nagyanyáink megsárgult szakácskönyveiben számos...
Igényelhető
0 | timp kiadó kft. | 2002
Ma már bizonyított, hogy a természetes körülmények között tartott állat húsa vasban és vitaminokban...
Igényelhető
0 | timp kiadó kft. | 2000
Bevezetés a Megorzött ízek sorozathoz. Jellegzetes magyar állatainkat mutatja be, ember és állat...
Igényelhető
Kútvölgyi Mihálytól nem ez az első könyv, amit szívesen lapozgatok,sorozatának szinte minden kötetét megvásárolom. A csodálatos képek, a fantasztikus ízvilág, a receptek érthető leírása rávette leányomat is,(ez nála nagy szó!) hogy egy-egy ünnepi alkalommal ő maga készítse el baráti társaságának a finomabbnál finomabb ételeket. Mit mondjak, én is kóstoltam, remek volt. Így tovább, kívánom minél több ilyen nívós kivitelű könyv készüljön. Öröm kézbevenni, külön helyet foglal el a szakácskönyv-gyüjteményemben.