Desszertőrült

Horváth Eszter divatstylist, cukrász, a Sugar! designcukrászdák alapítója. Első, kifejezetten a kezdőknek szóló szakácskönyvében a szerző azt bizonyítja be, hogy a szép és finom desszertek elkészítéséhez nem kell feltétlenül szaktudás. Először az alapokat mutatja be (hogyan készítsünk piskótatésztát, krémeket, önteteket, stb.), majd számos példával... bővebben
Utolsó ismert ár:
5 215 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
cupcake*-*
Bárki bármit is mond, szerintem ez a modern kor sütivilága. Horváth Eszter olyan módon jeleníti meg az "otthoni cukrászok" számára az egyszerűen elkészíthető édességeket -libabőrös leszek, ha olvasom, persze jó értelemben-, hogy öröm olvasni. Semmi bajunk nem lesz, a 1 hónapban kétszer elkészítünk belőle egy-egy számunkra kedves desszertet! Sok ötletet meríthetünk, nem muszáj elkészíteni "agyonszínezve"... :) Hozzátenném a végére, hogy az "agyonszínezett" ( :D) sütemények kalandravágyó fiataloknak van, akik dekorálni szeretnének (!), de ezektől eltekintve ( nekem ezek a kedvenceim:)) is rengeteg házi alapanyaggal készített, "agyonszínezéstől" mentes különlegességekről olvashatunk. AJÁNLOM MINDENKINEK SZERETETTEL!
Házi süti
Minősíthetetlen design valamik, mert a süti nevet nem érdemlik meg, gyalázatosan agyonszínezett, mű teremtmények. Inkább vágnám le a kezemet, mint ilyen borzalmakat tegyek a családom asztalára



Események

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6