Stahl Judit
4.5 | lettero kiadó | 2022
KókuszBanán egy kisfiú: félig kókusz, félig banán, és 100%-ban zseniális feltaláló. Anyukája...
Szállítási idő:
1-3 munkanap
379 pontot ér
4.2 | lettero kiadó | 2021
Kalandozz Ellával, a cserfes kislánnyal és Titivel, a vagány kisfiúval! Megtalálod az összes...
Szállítási idő:
1-3 munkanap
379 pontot ér
0 | lettero kiadó kft. | 2007
Szállítási idő:
2-4 munkanap
142 pontot ér

3.5 | alexandra kiadó | 2014
Stahl Judit neve fogalommá vált az elmúlt évtized alatt. "Stahlt főzni" mára több...
Igényelhető
0 | lettero kiadó | 2012
Ez a szakácskönyv 10 évvel ezelőtti megjelenése óta alapmű lett. Az idők során a rutinos...
Igényelhető
0 | lettero kiadó | 2012
Lemondások nélkül, mindig finomat enni, mégsem hízni? Látszólag lehetetlen, de ez a szakácskönyv...
Igényelhető
3 | lettero kiadó | 2008
Öt éven keresztül nap mint nap volt otthonunk vendége Stahl Judit. Tudósított háborúkról...
Igényelhető
5 | lettero kiadó | 2008
A Gyors sorozat folytatódik! A díszdobozban a sorozat újabb kötetei találhatóak: ínycsiklandó gyors...
Igényelhető
4.8 | lettero kiadó | 2008
Stahl Judit új szakácskönyvéből kiderül, hogy házias ízekért nem kell feltétlenül hosszasan főzni...
Igényelhető
5 | lettero kiadó | 2008
Évek óta várták már a sütni és enni szerető olvasók, hogy Stahl Judit kötetbe gyűjtse kedvenc...
Igényelhető
3.6 | lettero kiadó | 2008
A nagy sikerű Enni jó! után Stahl Judit ismét meglepi olvasóit. Második szakácskönyvében élvezetes...
Igényelhető
4.8 | lettero kiadó | 2007
Elfoglalt háziasszonyokra, sokat dolgozó anyukákra, este végre összegyűlő családokra gondolva...
Igényelhető
4.8 | lettero kiadó | 2007
Elfoglalt háziasszonyokra, sokat dolgozó anyukákra, este végre összegyűlő családokra gondolva...
Igényelhető
5 | lettero kiadó | 2007
Elfoglalt háziasszonyokra, sokat dolgozó anyukákra, este végre összegyűlő családokra gondolva...
Igényelhető
0 | lettero kiadó | 2007
Elfoglalt háziasszonyokra, sokat dolgozó anyukákra, este végre összegyűlő családokra gondolva...
Igényelhető
3.8 | lettero kiadó | 2006
Régóta várt új könyvében Stahl Judit azokat a kedvenc receptjeit gyűjtötte csokorba, amelyek...
Igényelhető
3.5 | lettero kiadó | 2004
Stahl Judit új szakácskönyve örömteli bizonyíték, hogy a jó ízek nem föltétlenül jelentenek...
Jelenleg nem rendelhető Igényelhető
Szülei: Stahl János (1939–2008) matematikus, egyetemi tanár és Balás Éva. Középiskolai tanulmányait az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnázium és Kollégiumában végezte, biológia tagozaton. A középiskola után a Színház- és Filmművészeti Főiskola rendezői szakára felvételizett 1988–1992 között, de szülei nyomására a főiskolával párhuzamosan cukrászatot tanult. 1989–1994 között a Magyar Televízió szerkesztő, riportere volt. 1997–2002 között a TV2 szerkesztője volt. 2004 óta a Kulinária Kiadó tulajdonosa.
A 7 éves lányom imádta, már meg is vettük a második részt, karácsonyi ajándék lesz. Mikor megtudta, hogy lesz új rész, már mondta is, hogy neki ez kell. Hamarosan egyedül is olvassa majd, most ismerkedik a betűkkel elsős lévén.
Örülök, hogy ennyi pénzért ennyi jó és igazán használható receptet kapok. Értem, hogy az irigység nagy úr, Juditot szeretik "fikázni", hát bárcsak mások is ennyi változatos és pontos recepttel állnának elő!
Mindenkinek ajánlom, aki kezdő (mint ÉN :))), viszont szeretne isteni finomságokat csinálni. Milyenek a receptek? Egyszerűek, viszont változatosak, és a néhány extra fűszer megbolondítja az ételeket. Gratulálok Juditnak! :)
Karácsonyra kaptam, és imádom a könyvet. Eddig nem nagyon mertem főzni (csak sütni), de ez a könyv meghozta hozzá a kedvem!
A recepteket nézegetve, ínycsiklandozó és gyorsan elkészíthető ételekkel találkozunk ebben a könyvben. Néhány hozzávalót kissé körülményes beszerezni, úgyhogy ezért kap 4*-ot.
tényleg könnyen elkészíthető és nagyon finom receptek. Nem csalódtam benne!
Szuper! Gyorsan, nagyon finomakat főzök belőle! (Attól függetlenül, hogy a szerző hölgy sosem volt szimpatikus nekem.)
Gyönyörű fotók, csodálatos ételek. Bár nem mind egyszerű és sok alapanyag kell hozzájuk. Azért hmmm! :)
Nekem nagyon tetszett a könyv, szórakoztató és jók a receptek. Ajándékba kaptam, és másnap már főztem belőle tészta vacsorát és édességet is (toblerone krém), mindkettő isteni lett. Kicsit valóban drága, de ma már mi nem az....És tetszenek az illusztrációk!
Születésnapomra kaptam meg a könyvet, nagyon megörültem neki, pláne, mikor belelapoztm, és megláttam, milyen szép is! Egyébként is nagyon szeretem Stahl Judit stílusát a tv-műsorban, épp kellően modern, hagy teret a fantáziának, és még mesél is valamit, ettől olyan emberszerű. Ezután jöjjön a kritika: az árát megtudtam, és valljuk be kicsit sokallom. A receptek inkább csak ötletadónak jók, mert valljuk be, egy vidéki kisvárosban, ahol lakom, nem egyszerű rizstésztát, vagy épp szárított chilipelyhet kapni... Ha pedig tényleg gyorsan akarok összeütni valami finomat, akkor nem kezdek el szakácskönyvet bújni, hogy azután rádöbbenjek, hogy a hozzávalók fele nincs itthon, hanem inkább szétnézek itthon, és Majd a Buday-stílusban rittyentek tényleg valami gyors és finomat! A tésztareceptek egyész jók, de a sütiken lenne mit javítani. Összességében egy nagyon szép és szórakoztató könyv, amit nagyon jó téli estéken kedvcsinálóként nézegetni/olvasgatni, de használni nem igazán lehet.
Bár az ára húzós, de a kaják, amiket eddig elkészítettem a receptek alapján állati jók. Pl. a diós, olívabogyós, parmezános cukkinis makaróni minden falatját gyönyörűséggel nyeltük.
Tényleg mennyire különbözőek az izlések. Szerintem minden szempontból szuper a könyv. Nagyon szépek a fotók. Finomak és gyorsan elkészíthetőek a receptek. A receptek előtti történeteket pedig igazán élvezettel olvastam.
Azért mert elvégzett egy 2 éves cukrászképzőt, és soha nem is gyakorolta ezt a "hivatását", már saját szakácskönyvet jelentet meg? Najó, gyerekek, akkor én kiadom az iskolai dolgozataimat tankönyvnek! Egyébiránt gratulálok a kislányához.
Szerintem a legjobb receptek ebben a könyvben vannak az eddig megjelentek közül. Szinte mindegyiket kipróbáltam és egyszerűen nem lehet elrontani, mert nagyon pontosak a receptek, akármilyen stílusban is van megírva. (Egyébként nekem bejön.)Engem kifejezetten érdekelnek a gasztronómiai kitérők, egy csomót lehet tanulni belőle. Szóval aki szereti az olaszos-franciás új konyhát, annak bejön, a többiek meg úgyis csak egy csillagot adnak továbbra is... nekik ajánlom Horváth Rozit.
Eddig nagy Stahl rajongó voltam, de ez az opus tényleg kiábrándító. A fotók pocsékok, ötletszegények, a receptekben meg nem látok annyi fantáziát, mint az előző két könyvben. Úgy érzem az egész össze lett csapva. Helyette minden gasztronómiához vonzódó kedves társamnak ajánlom figyelmébe Marie Claire Ízvarázs c. konyvét!!
A 650 kalóriás vacsoráktól nem lehet fogyni. Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, vacsorázz úgy, mint egy koldús.... A könyv az eddigi 3-ból a leggyengébb, a fotók pedig egyenesen szörnyűek.
Karácsonyra kaptam a könyvet, magamtól nem vettem volna meg. Jobb lett volna kevesebb kétoldalas m?vészfotó és több recept.
Szerintem nagyon jó ez a könyv is. Sokkal érdekesebb, ha tudom egy-egy recept "történetét" is, mint csak úgy összedobni valamit. Írásban tetszik Judit stílusa, az ételek pedig azért jönnek be, mert nem 100-féle hozzávalóból kell készíteni, nem kell pepecselni velük, és ugyanakkor megengedik a saját szájízre való alakítást, hagynak a fantáziának lehetőségeket. Szerintem Judit könyve igazi mai szakácskönyv. Az árát először sokalltam, de ha a kiváló minőségű fotókat, és a remek tipográfiát nézem...nem beszélve a papír minőségéről...Szóval összejön az az ár. Én nem sajnálom rá utólag (sem), megérte és sokkal szívesebben veszem kézbe, mint bármilyen, 10000 receptet tartalmazó "wc-papírra" nyomott "szakácskönyvet".
Nagyon vegyes. Vannak érdekes receptek, de a legtöbb állandóan ismétlődik. Ezt inkább olvasni lehet, mint megfőzni...
a receptek érthetők csak a leírás sokszor nem egyezik a tv-ben bemutatottakkal. A könyv enyhén szólva drága a hasonló receptmennyiségű és fogyasztható ételekkel teli szakácskönyvekhez képest. Talán számomra szimpatikusabb lenne, ha a receptre koncentrálna és nem a körítés szövegre."még egy szippantás a rumból, majd összepacsmagoljuk a hozzávalókat stb. menne ez talán értelmesebben is. Vagy igaz az hogy ez az ő stílusa -van kinek bejön_ és a hírolvasás tényleg szájbaadott mondatokból állt. Még az iskolájában sem ő tanít. Szóval értékelésem 2 csillag és vásárolok mást.
Nagyon finomak a receptek, mindenkinek ajánlom!!!!
Kedves Judit! Vártam az új könyveedet, mert az első elvarázsolt. /stílus, tartalom, használhatóság/ Sajnos, a második nem tetszett. Sajnálom, de ez a helyzet. Bízz benne, hogy kinek a pap, kinek a papné...
Minden nap nézem a konyhádat nagyon jó szereintem de néha édességet is csinálhatnál.szerintem jó vagy.
Nagyon tetszett a könyv, a fiamnak és nekem is! Egymás kezéből kapdostuk ki, hogy olvashassuk. Jó humorú, bájos kis történet, és most már mi is szeretnénk egy hörcsögöt (nem baj ha beszélni is tud)!