Útközben

Vannak az életben pillanatok, amikor Magyarország olyannak látszik, amilyen lehetne: optimistának, igazságosnak, békésnek és biztonságot adónak. llyen pillanat volt a közelmúltban, amikor az ARC- fesztiválon Oláh Ibolya énekét hallgattam: „Van egy ország, ahol álmomban jártam: Magyarország..." Akik ott hallgattuk a dalt, biztosra vehettük,... bővebben
5% kedvezmény! Kosárba
1 450 Ft
1 377 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap,
utolsó példányok
Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 137 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kapto Tamás
Csak sajnálni tudom az ilyen szászféle embereket akik soha de soha nem járultak hozzá az oszág fejlődéséhez csak kapni szerettek. Magyarnak lenni nem az uszítást hanem a békés munkát jelenti.
Hakapeszik Maki
Szász Antónia inkább ne írj hülyeségeket ha nem tudsz róla... A miniszterelnök a szabadságán írta gőz erővel... A könyv ára pedig nem tartalmaz számára semmilyen hasznot, internetről le is lehet tölteni legalásisan... Szerintem jó, komoly könyv, de komoly embereknek inkább.
Bukur Klára
Egyetértek Szász Antoniaval Svédország-i olvasó
Szász Antónia
A barátok megvették poénból. Én meg komolyan elolvastam. De, létezik olyan naív ember, aki elhiszi, hogy egy ország miniszterelnökének van ideje könyvet írni??? Ha tényleg van ideje rá, akkor már érthető, miért tart itt az ország... A kampányholmit repiként, ingyenesen szokták osztogatni. Ez az ember meg kiadatja és van aki kiad érte 1450 foritot. Itt tényleg mindent meg lehet csinálni. Ha a téma súlyát nem venném figyelembe, vicckönyvnek nem is lenne rossz, bírom a fekete humort. :-)) Csak sajnos az ország helyzete nem vicc. :-((
Kiss Béla
Tisztelt Libri!!!!!! Megvettem ezt a könyvet ,pedig nem szokásom politikai könyvet vásárolni!!!! Kiváncsi voltam,hogy az általam nagyra tartott ember mit gondol a magyar emberek jövöjéről!!! Egy hét alatt olvastam el mert minden rész után elgondolkodatrm az ott leírtakon!!!!!! Nem csak átfutottam a könyven ,hanem ki is elemeztem az ott leírtakat!!!! Nagyon örülök a kormány családügyi poliitikájához mert a megemelkedett scaládi pótlék eélyt nyújt arra hoyg hó végén ne kelljen éheznem!!!! Holott az Orbán -kormány 1%-al se emlte a csp összegét 4 év alatt a mostani kormyány ++3szorozta!!! Jó mű!!!
Kustra Péter
Az emberek naivitását egy "karizmatikusabb" embernek könnyű kihasználnia, főleg ha hivatalban lévő miniszterelnök. A könyv célja ez, hiszen más nem is lehetne, mert gyakorlatilag a kormány katasztrofális gazdaságpolitikáját csak a karizmatikusság tudja eltakarni. Azonban aki olvas a sorok között, és nem csak ideákat, hősöket keres, az felfedezheti mit is ígérnek ők az elkövetkező 4 évre.
Schuták Lászlóné
A szó elszáll.. "az írás megmarad!" Végre van olyan Miniszterelnökünk, aki nem csak beszél, hanem "írásban is felvállalja, amit ígér"! Bízom benne, hogy sikerül megvalósítania, amit Gyurcsány úr a könyvében igér!!!
Nagy Nikolett
Nem hinném, hogy az összes állampolgár nevében kellene megköszönnie. Véleményem szerint egy a könyv minden realizmust nélkülöz.
Szabó Viktor
Köszönöm Miniszterelnök Úr, Magyarország összes állampolgára nevében!
Molnár Katalin
Semmi újat nem tudtam meg, "álmodik Magyarország vezetése".
Toth Bence
Teljesen korrekt mu, nem gaz arc, bar ezt eddig is remeltem.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6