Egy falat India - A legendás Dishoom étterem legjobb receptjei
hvg könyvek | 2022 | MAGYAR nyelvű | KEMÉNYTÁBLA | 400 oldal
Miközben megtanuljuk elkészíteni az autentikus indiai fogásokat - a csatnikat és szamószákat, a változatos maszálákat, a selymesen krémes dált, a laktató birjánit, a hajszálvékony nánkenyeret -, bebarangoljuk az állandóan nyüzsgő, kozmopolita fővárost is, megismerjük nevezetességeit, történetét és szokásait. Megtudjuk, hogy csájt kortyolgatva milyen fogással érdemes kezdeni a napot egy lusta reggelen, hogyan készül a legjobb hűsítő, a mangólasszi; és ami az indiai konyhában elengedhetetlen: tökélyre emeljük a fűszerek használatát.
"Ha az emberek együtt esznek, a köztük lévő falak leomlanak."
Shamil Thakrar,
a Dishoom alapítója
"Ez a könyv szerelmi vallomás Bombayhez, amelyet az ételeken és emlékeken keresztül mesélnek el."
Yotam Ottolenghi
A termék megvásárlásával
902 pontot szerezhet
Raktári készleten
Személyes átvétel 2-5 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-5 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | hvg könyvek |
---|---|
Kiadás éve | 2022 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 400 |
Borító | KEMÉNYTÁBLA |
Súly | 1550 gr |
Illusztráció | SZÍNES KÉPEK |
Fordító | Szkladányi András |
ISBN | 9789635652518 |
Árukód | 2759654 / 1208317 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
902 pontot szerezhet
Raktári készleten
Személyes átvétel 2-5 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-5 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
2023. 09. 24.
Nagyon érdekes, szép könyv, nem csak a főzés szerelmeseinek.