Dr. Csernus Imre

A kiút

jaffa kiadó és kereskedelmi kft.  | 2013  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  267 oldal

Orvosként régóta stigmatizált emberekkel dolgozom, olyanokkal, akik a saját poklukban fortyognak, és nem látják a kiutat. Vajon mit jelent a pokol? Mit jelent talpra állni, és felnőttként élni? Nekem meggyőződésem, hogy amibe egy ember juttatta önmagát, abból ki is mászhat. De hogyan? Mi az út? Ezekről a folyamatokról, az első lépésekről szól ez a könyv, különös tekintettel a mai huszonéves fiatalokra, akiket divatos szóval Y generációnak is neveznek. Jó ideje érdekel már, hogy milyenek ők, milyen erők, kétségek munkálkodnak bennük, hiszen ők a jövőnk letéteményesei.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 999 Ft Korábbi ár: 3 499 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Akciós ár: 3 499 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó jaffa kiadó és kereskedelmi kft.
Kiadás éve2013
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:267
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly334 gr
ISBN9786155235931
Árukód2238889 / 1093400

Vásárlói értékelések, vélemények

(10 vélemény)
supermario4ever
2013. 11. 15.

Megint nagyon jó könyvet írt Csernus doktor úr. Rendkívül olvasmányos, és a fogalmazási stílus is spontán, minden egyes szóban érzem, hogy a saját gondolatait olvasom. De azért is hiteles a könyv, mert úgy ír a mai fiatalságot érintő problémákról, hogy beszélgetett velük, és abból vont le következtetéseket. Nyíltan ír a közösségi média manipulációs eszközeiről, ma már sokkal inkább erre fókuszálnak a nagy világcégek. Akinek nem ez az első könyve, amit olvas, annak feltűnhet, hogy több olyan dolgot is leírt, amiket már az előzőekben részletesen kifejtett. Én ezt azért nem tartom zavarónak, mert a témába vág, arról nem is beszélve, hogy nem is baj, ha többször olvassuk, hiszen így jobban belénk rögzül. Egyetlen hibája a könyvnek, hogy több benne a nyomdahiba, elgépelés. Ezekre jobban odafigyelhettek volna a lektorok.

Kritikus Kritikus
2013. 12. 26.

Csatlakozom az előttem szólóhoz, hemzsegnek a hibák nyelvi szempontból a könyvben. Pedig tényleg nagyon hasznos könyv egyébként.

Fekete Annamária
2013. 12. 28.

Gondolatok, amelyekkel újra gazdagodtam. Köszönöm!! Többször is el fogom olvasni és újra veszek belőle részleteket és gondolatokat, mivel értékes útmutatást nyújtanak a saját magam teremtette "gödreimből" való kilábaláshoz. Családomban szétosztottam olvasásra és máris sok olyan történés volt, amelyekre e sorokból merítettem ötletet a segítéshez. Sokszor megfogalmazódott már bennem, hogy jogosítvány szükségeltetne a szülővé váláshoz is. Itt most ezt a gondolatom visszaolvashattam és megnyugvással töltött el, hogy a szerző, aki sokunk lelkének mélységeit megismerte már ugyanígy gondolja. Hiszem, hogy a felnövekvő társadalom, csakis hasonló pozitív életlátásból tud további erőt meríteni és megőrizni az örömet-mosolyt amellyel e világra rendeltetett. Csodaszép feladat és ugyanakkor óriás kihívás, hogy végre elhalkuljon a "magyar" jajongás és a küzdést mosoly és folyamatos újult erő kísérje. Tisztelt Csernus dr. KÖSZÖNÖM SORAIT!!! Egy lelkes olvasója :)


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 999 Ft Korábbi ár: 3 499 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Akciós ár: 3 499 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat