A teaültetvényes felesége

A tizenkilenc éves Gwen reményekkel és szerelemmel teli szívvel érkezik Ceylonba teaültetvényes férjéhez, Laurence-hez. A paradicsomi szépségű birtok azonban sötét titkokat rejt: egy elhagyatott sír a kertben, egy poros ruhásláda. A kezdeti boldogságnak hamar vége szakad. Laurence megváltozik: kiszámíthatatlanul, távolságtartó módon, mogorván... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 771 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
22 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Szabó Ildikó
Mindenkinek ajánlom aki szereti a romantikus könyveket,az elejétől a végéig izgalmas!
Csépány Katalin
Ez egy nagyon szép, érdekes és megrázó könyv. Gwen Ceylonban él teaültetvényes férjével boldogan. Azonban ikrei születése után, /mivel fia fehérború, a kislány viszont barnatörésen születik/ megkezdődik az évekig tartó titkokkal, félelemmel, megbánással, bűntudattal teli élete. Mivel lemond lányáról állandó rettegésben él,mely megrontani látszik a boldog házaséletüket is. Végül persze minden titok tisztázásra kerül, de közben betekinthetünk a régi Ceylon -szigeti ültetvényesek, a beszüntetettek és indiai munkások sanyarú, titokzatos világába is. Közben elgondolkodhat az ember, milyen furcsa a természet, hogyan lehetséges, hogy több generáció ámulva fehér házaspárnak az ikerei közül az egyik gyereke fehér a másik Barnabás. Furcsa helyzeteket idéz elő a természet amely akarva, akaratlan emberek életét teheti tönkre. Nagyon érdekes olvasvány, ajánlom mindenkinek.


Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
ChatBot